Skip to main content
30. maj 2024

Lokal Lillebæltkandidat kommer til Open By Night i Middelfart

EU-valget nærmer sig, og en af de lokale kandidater deltager til Open By Night i Middelfart fredag den 31. maj for at sætte fokus på valget.

Af: Allan Søgaard-Andersen, EU-kandidat for SF | Foto: Allan Søgaard-Andersen
PRESSEMEDDELELSE

Fra kl. 16.00 på fredag den 31. maj 2024 vil den lokale SF-kandidat til EU-parlamentet Allan Søgaard-Andersen dele økologiske æbler og materialer ud sammen med medlemmer fra SF Middelfart.

47-årige Allan Søgaard-Andersen er bosat i Erritsø og til dagligt viceskoleleder på en specialskole. På fredag kan du møde ham og de andre SF’ere i gågaden i Middelfart.

Lillebælt har brug for klimatiltag

EU-valget er meget vigtigt – også lokalt. Imellem Middelfart og Fredericia ligger Lillebælt, og det er et bælt, der er udfordret, når man kommer ned under vandoverfladen. Fisk og planteliv har behov for tydelige klimatiltag, hvis de skal have en chance, udtaler Allan Søgaard-Andersen.

Allan Søgaard-Andersen glæder sig til at besøge hyggelige Middelfart og sætte fokus på valget:

Jeg håber, at jeg kan være med til at sætte fokus på EU-valget den 9. juni 2024 og få endnu flere til at gå ned og stemme. Stemmeprocenten er en meget tydelig indikator for, hvordan demokratiet har det, påpeger Allan Søgaard-Andersen.

Allan Søgaard-Andersen står som nummer 20 på SF’s liste og er fortrøstningsfuld ift. valget.

SF stiller op sideordnet, og meningsmålingerne er gode for SF. Jeg er sikker på, at hvis jeg gør alt, det jeg kan, så har jeg en chance for at få en af de 15 pladser, som Danmark har i EU-parlamentet, slutter Allan Søgaard-Andersen.