Skip to main content
15. december 2022

LokalNyt Middelfart byder velkommen til EDC Poul Erik Bech – Middelfart

Hos LokalNyt Middelfart er vi glade for at kunne byde varmt velkommen vores nye annoncør, der er din lokale ejendomsmægler i Middelfart og omegn.

LokalNyt Middelfart byder velkommen til EDC Poul Erik Bech – Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hos LokalNyt Middelfart er vi glade for at kunne byde hjerteligt velkommen til en ny annoncør – nemlig EDC Poul Erik Bech – Middelfart.

De er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Men selvom de er én af kædens 70 boligbutikker, er de din lokale ejendomsmægler. De ansatte er lokale, og de har alle et meget stor engagement for Middelfart og omegn.

Så hvad end du vil sælge din bolig, eller hvis du er på jagt efter dit næste hjem, kan de bringe deres store kendskab til lokalområdet i spil. Holdt sammen med deres landsdækkende arbejde, har de et stort kendskab til, hvad boligkøbere er på udkig efter, og hvordan man bedst får et boligkøb- eller salg i hus.

Du kan altid aftale et gratis og uforpligtende møde med dem, hvad end det er fordi, du vil sælge din bolig, eller fordi du leder efter en ny. Du kan udfylde en kontaktformular på hjemmesiden, give dem et kald eller kigge forbi på Odensevej 34.

Du kan læse mere om EDC Poul Erik Bech – Middelfart på deres annonceside.

Du kan også følge dem på facebook.