Skip to main content
12. december 2022

LokalNyt Middelfart byder velkommen til MTPT

Hos LokalNyt Middelfart kan vi byde hjerteligt velkommen til en ny annoncør – nemlig MTPT, som tilbyder massage terapi og personlig træning.

LokalNyt Middelfart byder velkommen til MTPT
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hos LokalNyt Middelfart kan vi byde hjerteligt velkommen til en ny annoncør – nemlig MTPT. 

MTPT ejes af Mathias Kristensen, der tilbyder massage terapi og personlig træning. Han kører både ud til dig privat i Middelfart, men han tilbyder også individuelle forløb med personlig træning hos Fitness World på Odensevej.

Han udfører en række forskellige behandlinger: sportsmassage, wellnessmassage og cupping/scrapping. Så hvad end du har brug for specifik behandling af for eksempel en øm skulder, eller hvis du er på udkig efter en afslappende massage, der får dig helt ned i gear, kan Mathias hjælpe dig. På mtpt.dk kan du både se priser på de forskellige behandlinger og booke en tid.

Som virksomhed kan I også booke Mathias til at komme ud til jer og udføre massage. Det er en god mulighed for dig som virksomhedsejer/leder til at ’optimere’ dine medarbejdere, ved at de får mere energi og overskud på arbejdspladsen. Virksomhedsmassagen kan være gavnlig for de fleste arbejdspladser – både hvis I udfører hårdt fysisk arbejde, eller hvis I sidder bag en computer hele dagen.

Du kan læse mere om MTPT og de forskellige behandlingsformer på deres annonceside.

Du kan også følge dem på deres facebookside.