Skip to main content
26. juni 2024

Mengs Univers klar med sommertilbud på healing til børn og unge

Mengs Univers tilbyder healing for at skabe indre ro og balance. Sommeren byder på et specielt tilbud til børn og unge med nedsat pris.

Af: Andreas Hjort | Foto: Mengs Univers

Har du problemer med spændinger, indre blokeringer eller ubalance i krop og sind? Mengs Univers kan hjælpe dig med at genfinde din indre ro og fjerne forstyrrende energier gennem healing.

Healing for børn og unge

Healingforløb kan nogle gange være korte og intense, hvilket hjælper kroppen og sindet med at huske den nye energi og styrke på en unik måde. Mengs Univers har haft stor succes med at tilbyde healing til børn og unge, der har oplevet markante forbedringer på kort tid.

For at støtte unge i deres udvikling tilbyder Mengs Univers i sommeren et særligt tilbud for børn og unge mellem 5 og 16 år. Tilbuddet består af tre healing-sessioner på 60 minutter hver, i ugerne 26-34, til en pris på 1650 kroner, hvor normalprisen er 2025 kroner.

Hvis du har et barn, der kunne have glæde af at få balanceret sin energi, få sat ord på sine følelser og nyde en times afslapning, kan du klikke her for mere information.