Skip to main content
8. juli 2024

Middelfart Billedskole er klar med oversigt over efterårets hold

Har du eller dit barn en sitrende kreativitet, men mangler et sted at få afløb for den? Middelfart Billedskole har netop åbnet for tilmeldingen til efterårs- og vinterholdene i alt fra billedkunst til keramik og akvarel. Dyk ned i programmet og se, hvad der mon frister mest.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pixabay

Godt nyt til alle tegne-, male- og kunstglade børn og voksne i Middelfart kommune. Middelfart Billedskole har netop offentliggjort oversigten over deres efterårshold.

Programmet byder i år på hold i alt fra keramik og billedkunst til croquis-arrangementer og kurser i akvarel. Så spids blyanten og hop ind på billedskolens hjemmeside, hvor tilmeldingen allerede nu er åben.

På hjemmesiden finder du også Billedskolens sommerkurser, der giver dig mulighed for at lege med formgivning i forskellige materialer. Der er hold for både børn og voksne.

Middelfart Billedskoles efterårsprogram 2024. Billede: Middelfart Billedskole
Kreativitet, fordybelse og leg

Middelfart Billedskole er for alle med en kreativ åre. Her kan du dykke ned i alt fra tegning, maleri, animation og grafik til keramik, skulptur, design og idéudvikling.

Du modtager undervisning fra passionerede og kompetente lærere, og møder ligesindede krea-nørder.

Du behøver ingen forudgående erfaring for at melde dig til et hold på billedskolen. Undervisning tager altid udgangspunkt i elevernes egne interesser, idéer og forudsætninger.

Gennem leg og læring udvikler Billedskolen elevernes kreative kompetencer og opfordrer dem til at udvikle deres eget kunstneriske udtryk. 

Bliv en del af billedskolens kreative fællesskab på facebook eller tilmeld dig/dit barn et hold her.