Skip to main content
30. maj 2024

Middelfart Jazzfestival søger frivillige

Middelfart Jazzfestival byder igen i år på vidunderlig jazzmusik, god stemning, kolde drikkevarer og lækker mad. Men for at festivalen bliver en succes, har de brug for frivillige hænder.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Middelfart Jazzfestival

Fra den 31. juli til den 4. august 2024 omdannes Middelfarts gamle havn til et sandt mekka for jazzelskere og andre musikentusiaster, når Middelfart Jazzfestival løber af stablen.

Men festivalen har brug for frivillige, nye som gamle, der kan give en hånd med, så dagene traditionen tro bliver en succes med god musik og hyggelige arrangementer.

Bliv frivillig på dine præmisser

Uanset om du kun har mulighed for at give en hånd med til årets jazzfestival i et par timer, eller du ønsker at hjælpe til alle dagene, hører de meget gerne fra dig.

Du bestemmer nemlig selv, hvor meget du vil og kan hjælpe. Der er frivillige, der hjælper i et par timer, når der fx er travlt i deres teltbar, og så er der frivillige, der har længere vagter, hvor de blandt andet hjælper med at sætte op eller hjælper med at rydde op efter festivalen.

Kontakt Middelfart Jazzfestival i dag via deres Facebookside, og hør mere om, hvordan du kan hjælpe til. De står også klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Foto: Middelfart Jazzfestival