Skip to main content
28. marts 2023

Middelfart Sparekasse lancerer nyt investeringsunivers

Er du kunde hos Middelfart Sparekasse? Så kan du glæde dig til, at banken til maj åbner op for en splinterny platform til investeringer.

Middelfart Sparekasse lancerer nyt investeringsunivers
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er du kunde hos Middelfart Sparekasse, og er du også grebet af at investere dine penge? Så kan du glæde dig til, at banken til maj åbner op for en splinterny og brugervenlig platform til dine investeringer. 

Hos Middelfart Sparekasse vil de gerne gøre det endnu nemmere for deres kunder, og derfor har de brugt tid på at forbedre deres digitale tjenester. Det har resulteret i et nyt univers til kundernes investeringer: MS Investor. 

Løsningen giver flere nye funktioner og muligheder i netbanken og mobilbanken. Du vil bl.a. kunne administrere og analysere dine investeringer, ligesom du kan foretage nye investeringer. Derudover kan du få nem adgang til investeringsforeninger, obligationer, aktier og meget mere. 

Klar d. 1. maj 

Platformen er lige om hjørnet, og du kan tage den i brug allerede d. 1. maj. I dagene op til skal du dog være opmærksom på, at der bliver lukket for handlen, imens værdipapirerne flyttes over.  

Overflytningen starter d. 25. april, men allerede dagen før kl. 17 bliver der lukket for nye handler. Først d. 1. maj kan du igen handle løs – nu fra et helt nyt univers. Kunder med investeringer skal altså ikke foretage sig noget – alle værdipapirer rykkes, og du får helt automatisk adgang til tjenesten. 

Du kan læse meget mere om MS Investor på Middelfart Sparekasses hjemmeside.