Skip to main content
18. april 2023

Nordfyns Bank ændrer printervaner i klimaets tegn

“Vi gør en forskel” og “vi deler et fælles ansvar. Det lover de hos Nordfyns Bank, og det gælder ikke kun deres kunder, men også klimaet.

Nordfyns Bank ændrer printervaner i klimaets tegn
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

“Vi gør en forskel” og “vi deler et fælles ansvar”. Det lover de hos Nordfyns Bank, og det gælder ikke kun deres kunder, men også klimaet og den grønne omstilling. 

Klimaforandringerne truer, og det tvinger alle – arbejdspladser såvel som privatpersoner – til at forholde sig til den grønne omstilling. Det betyder nye vaner, ændret adfærd og kreative løsninger, der holder CO2-udslippet nede. 

Hos Nordfyns Bank har de taget kampen op, og det gør de bl.a. ved at nedbringe antallet af fysiske print i deres afdelinger. Det satte de sig for i 2022 i forbindelse med deres ESG-rapport, og i 2023 er der kommet ekstra fut i målsætningen med en konkurrence og en præmie til vinderne. 

Hvem reducerer deres antal af print mest? 

I løbet af året bliver bankens printerstatistik fulgt nøje for hver enkelt afdeling og sammenlignet med sidste års forbrug. Den afdeling, der formår at reducere antallet af print mest pr. medarbejder set i forhold til samme periode sidste år, kan glæde sig til et hyggeligt arrangement med kollegerne. 

Udfordringen kræver ændrede vaner og nye tankegange, men ifølge statistikkerne går det strålende med målsætningen på trods. Allerede i første kvartal kan banken prale af 26% færre print i forhold til første kvartal i 2022. 

Nu er målet at komme endnu længere ned i andet kvartal.