Skip to main content
5. juli 2024

NORDIC A/S har åbnet udvidet webshop med over 2000 reservedele

Som et ekstra skridt for brugere af CNC-maskiner har NORDIC A/S for nylig lanceret en webshop, der tilbyder over 2.000 reservedele og forbrugsvarer online.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: NORDIC A/S

På websitet nordic.nu er der åbnet en webshop, som giver brugere i hele Norden adgang til over 2.000 reservedele og forbrugsvarer til CNC-maskiner, meddeler NORDIC, som har sit hovedsæde i Middelfart.

Spar tid og køb det hele ét sted

Baggrunden for dette initiativ er, at virksomheden gerne vil gøre det nemmere for brugere inden for metal- og maskinindustrien at samle både reservedele og forbrugsvarer såsom filtre, testnåle og olieprodukter hos én og samme leverandør.

Dette sparer tid, da de undgår at skulle lede hos forskellige leverandører, fortæller NORDIC til LokalNyt Middelfart.

Webshoppen omfatter blandt andet alle virksomhedens Siemens-dele, som er udstyret med Siemens-numre, så kunden nemt kan finde den helt rette del. Det er også nemt at finde produkter fra Heidenhain, Rotoclear, Renishaw, Fuchs, Hexagon m&h med flere. På webshoppen finder man også pris og lagerstatus på de mange varer.

De fleste Siemens-produkter henvender sig til hele industrien, så webshoppen er også interessant for brugere inden for eksempelvis procesindustrien, inklusiv fødevarebranchen og alle andre, der har maskiner med Siemens-produkter i elsystemet, understreger Freddie Ourø Gaardbye, CEO & Co-owner hos NORDIC.

Gå direkte til NORDICs webshop ved at klikke her.

Foto: NORDIC A/S