Skip to main content
12. februar 2024

Nu bliver det lettere at være elbilist i Middelfart Kommune: Norlys føjer flere ladestandere til kortet

I forbindelse med et vundet udbud er Norlys i fuld gang med at opsætte en række ladestandere i Middelfart Kommune.

Af: Norlys | Foto: Norlys
PRESSEMEDDELELSE

Der bliver snart endnu flere ladestandere at vælge mellem for elbilister på farten i Middelfart Kommune.

Norlys er nemlig godt i gang med at opføre de ladestandere, som selskabet vandt i et kommunalt udbud.

Hvis vi skal have flere til at vælge at købe en elbil, så er det helt afgørende, at ladeinfrastrukturen udvides. Vi er godt halvvejs med de ladestandere, som Middelfart Kommune har udpeget, og lige nu er det Lillebæltshallerne, der står næst i køen, siger Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning.

Selvom vintervejret har udfordret opsætningen af ladestandere, skrider arbejder fremad. Derfor bliver den sidste ladestandere opsat og taget i drift inden udgangen af andet kvartal i år. Norlys kommer til at sætte ladestanderne i drift løbende.

Flere ladepunkter på vej

I 2024 kommer Norlys til at øge antallet af ladeudtag i Danmark markant.

I 2023 vandt Norlys 69 forskellige offentlige delaftaler i udbud fordelt på 21 kommuner og Bygningsstyrelsen. Dertil kommer de samarbejdsaftaler som Norlys har indgået med McDonald’s, Burger King og Plantorama.

Vores mål er at skabe en reelt landsdækkende ladeinfrastruktur, så det bliver nemmere og mere tilgængeligt at være elbilist i Danmark. I år føjer vi flere tusinde ladeudtag til elbilisternes danmarkskort, hvilket i sidste ende skal bidrage til at få endnu flere til at vælge elbilen og dermed være med til at sikre en grønnere transport, siger Ellen Trolle.