Skip to main content
15. februar 2023

Nu er det muligt at få massage hos Fit&Sund Middelfart

Trænger kroppen til en omgang velvære, eller har du smerter i muskler og led? Så kan du nu booke en tid til massage hos Fit&Sund Middelfart.

Nu er det muligt at få massage hos Fit&Sund Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Trænger kroppen til en omgang velvære, eller har du smerter i muskler og led? Så kan du nu booke en specialiseret massage hos Fit&Sund Middelfart. 

Som noget helt nyt har de nu hos Fit&Sund Middelfart fået en massør tilknyttet. I samarbejde med Massage & Kropsterapi Fyn kommer massør Jeppe Willatzen Olsen til at opholde sig hos Fit&Sund hver fredag fra den 24. februar. Han er i centeret mellem kl. 8.00 og 12.30, og du kan booke en tid ved ham i receptionen.

Jeppe er uddannet klinisk og fysiurgisk massør, og han driver selv virksomheden Massage & Kropsterapi Fyn, hvor han kører rundt på Fyn og udfører massage i folks egne hjem.

Han tilbyder professionel massage til alle former for overbelastninger, skader, spændinger og daglige smerter i muskler og led.

På sin hjemmeside beskriver Jeppe sig selv som en rummelig, positiv og rolig person, og han sikrer en behagelig stemning, når du modtager din behandling. Når du får massage af Jeppe, vælger du selv, som du blot vil nyde stilheden, roen og hvilen, eller om du har lyst til en hyggelig snak undervejs.

Spar penge med nyhedsstilbud

Netop nu kører Fit&Sund Middelfart et nyhedstilbud, hvor du kan få en halv times massage for kun 199 kr.

Fit&Sund Middelfart ligger på Sjællandsvej 2, og du kan læse meget mere om, hvad de ellers tilbyder på deres hjemmeside.