Skip to main content
19. september 2023

Nu er det offentliggjort, hvem der skal med til Prins Christians 18-års fødselsdag på slottet

To unge mennesker fra Middelfart Kommune fik sig i sidste uge et glædeligt opkald fra borgmester Johannes Lundsfryd om en forestående fest på Christiansborg Slot.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart

Den 15. oktober holder H.K.H. Prins Christian en fest af de helt store, når han fylder 18 år. Fejringen skal foregå på Christiansborg Slot med intet mindre end 200 18-årige gæster. Kongehuset har bedt hver kommune i Danmark samt Grønland og Færøerne om at udvælge to unge til at komme med til den royale fødselsdag, og nu er de heldige gæster fra Middelfart Kommune fundet.

I sidste uge trak borgmester Johannes Lundsfryd lod blandt 101 ansøgninger fra unge Middelfartere, der ønskede sig en billet til gallataflet. Her fik han fat i Mathilde Nissen fra Harndrup og Jonas Marsh fra Middelfart, som efterfølgende fik overbragt den gode nyhed over et opkald fra borgmesteren selv.

Nu er der ikke andet for end at glæde sig til den store dag, hvor Mathilde og Jonas med hjælp fra Middelfart Handel vil drage til slottet med den helt rette påklædning og styling.

Læs mere i Facebookopslaget fra Middelfart Kommune – og find en video af lodtrækningen og opkald til de unge i kommentarsporet.