Skip to main content
6. december 2022

Nu kan du også få styr på dine øjenbryn hos Fashion Cut Intercoiffure

Som noget nyt tilbyder de nu Brow Lamination hos Fashion Cut Intercoiffure – en semi permanent behandling, som holder ca. 4-6 uger.

Nu kan du også få styr på dine øjenbryn hos Fashion Cut Intercoiffure
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du også svært ved at holde styr på dine øjenbryn? Eller vil du gerne have fyldigere øjenbryn? Så kan det være, du skal en tur forbi Fashion Cut Intercoiffure.

Som noget helt nyt tilbyder den dygtige frisørsalon nu også Brow Lamination. Det er en semi permanent behandling, som holder op til mellem 4-6 uger. Behandlingen er en naturlig keratininfusion til dine øjenbryn, som omformer hårets groretnining på brynet, og får det til at se fyldigere ud. Så hvis du døjer med forskellige groretninger eller ønsker fyldigere øjenbryn, er dette en behandling for dig.

En stor og lille behandling

Fashion Cut Intercoiffure tilbyder en lille og en stor behandling af Brow Lamination. Den store behandling inkluderer omformning af brynene til den ønskede retning samt farve og ret af bryn. Prisen er 475 kroner. Den lille behandling består af omformning af brynet uden farve eller ret af brynet til 350 kroner.

Er du interesseret? Så kan du booke en tid til Brow Lamination på tlf. 64412409.