Skip to main content
26. januar 2023

Nu kan du søge penge fra Småprojektspuljen 2023

Har jeres forening, klub eller lokaludvalg i Middelfart brug for et tilskud til mindre projekter? Så kan I søge støtte fra Småprojektspuljen.

Nu kan du søge penge fra Småprojektspuljen 2023
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har jeres forening, klub eller lokaludvalg i Middelfart Kommune brug for et tilskud til mindre projekter? Så kan I fra nu af søge om støtte fra Småprojektspuljen.

Har badebroen brug for en opfrisker? Skal klubhuset have nye møbler til udendørsarealerne? Kunne jeres forening have gavn af et førstehjælpskursus? Eller har jeres lokaludvalg en anden god idé, der skal føres ud i livet? Så vil Middelfart Kommune gerne hjælpe jer på vej!

Byrådet i Middelfart har valgt at sætte 234.000 kroner af til at støtte mindre projekter i kommunen, der har et almennyttigt og bæredygtigt formål. Alle klubber, foreninger, lokaludvalg og lignende kan søge, og der uddeles op til 25.000 kroner pr. ansøger.

Der gives midler til et bredt udvalg af projekter, der spænder fra mindre anskaffelser, vedligehold og redskaber til borgermøder, markedsføring, kurser og mindre events. Kravet er dog, at projektets finansiering ikke må overstige 50.000 kroner eller være under 2.500 kroner.

Det er muligt at søge fra nu af, og der lukkes først for ansøgninger, når puljen er brugt op.