Skip to main content
27. maj 2024

Nu tilbyder Klinik De Små Mirakler også elektrotræning

Nu kan du prøve elektrotræning hos Klinik De Små Mirakler i hjertet af Middelfart. Elektrotræning er en skånsom og effektfuld metode at lindre smerter på.  

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: De små mirakler

Hvis du har smerter i kroppen, kan det være løsningen at styrke kroppen, men ofte sætter smerterne en stopper for træningen. Nu kan du nemt og skånsomt træne dine muskler md elektrotræning hos De Små Mirakler.

Smertelindring og muskelstyrke 

Det kan være, at du har gigt, fibromyalgi eller andre sygdomme i kroppen, der giver dig gener og smerter hver dag. Det kan også være, at du periodevis døjer med ryg-, nakke- og skuldersmerter. I begge tilfælde kan det være nyttigt at prøve elektrotræning, når dine smerter hindrer dig i at træne på normal vis.  

Sådan virker elektrotræning  

Elektrotræning foregår, imens du ligger ned og slapper af. Imens vil elektriske impulser arbejde med dine muskler og styrke dem på en meget skånsomme måde. De elektriske impulser justeres efter dine behov og problematikker. Derfor er der ikke risiko for, at dine muskler overbelastes.  

Under behandlingen vil kroppens blodcirkulation øges, og din krop vil derfor udskille flere affaldsstoffer. Derudover vil dine muskler gradvist blive  styrket. 

Besøg klinikken på Østergade 37 i Middelfart. Du kan læse mere om De Små Mirakler på desmaamirakler.dk, hvor du også kan booke en behandling.