Skip to main content
29. november 2023

Ny bestyrelse på plads i Golfklubben Lillebælt – ambitionerne og drømmene er store

Med en helt ny bestyrelse er Golfklubben Lillebælt klar til at gøre mere for nybegynderne, faciliteterne og ikke mindst klubbens kommunikation.

Af: Rikke Hansen | Foto: Golfklubben Lillebælt

Den seneste tid har budt på store ændringer og udskiftninger hos Golfklubben Lillebælt.

Efter uenigheder om hvorvidt træner Søren Max Nielsen skulle forlænges, blev der den 23. oktober 2023 afholdt ekstraordinær generalforsamling.

Uenigheder førte til ny bestyrelse 

Problematikken bestod i, at bestyrelsen ikke ville forlænge trænerens aftale i klubben. Med udsigterne til at han derfor skulle stoppe, tog utilfredse medlemmer sagen i egen hånd. En underskriftsindsamling blev stablet på benene, og den førte til, at der den 23. oktober blev afholdt den ekstraordinære generalforsamling.

Her blev der udstedt mistillid til bestyrelsen, der derfor måtte gå af. En ny bestyrelse blev valgt, der straks er gået i gang med arbejdet.

Store ambitioner og drømme 

Den nye formand for golfklubben, Jytte Kristensen, fortæller, at den nye bestyrelse allerede har haft meget at se til:

Det har været arbejdsomt. Vi har selvfølgelig skulle finde ud af en masse ting, og vi har sat mange projekter i gang.

For udover at forlænge træner Søren Max Nielsens kontrakt med et år, har den nye bestyrelse indtil videre haft et stort fokus på, at kommunikationen fra klubben skal forbedres markant.

Vores medlemmer efterspurgte meget, at bestyrelsen hørte efter og lyttede til henvendelser. Det er så det, vi i bestyrelsen arbejder hårdt for nu. Målet er, at vi får skabt god kommunikation og er i dialog med medlemmerne, fortæller Jytte Kristensen.

Planer for både bane, bygninger og begyndere

Selvom det ikke er det store golfvejr i disse dage, har de i bestyrelsen stort fokus på at optimere både banerne og bygningerne i klubben, så de lever op til medlemmernes forventninger og ønsker.

Ligeledes vil de gøre, hvad de kan for at beholde deres medlemmer og få nybegynderne til at blive i klubben, fortæller Jytte Kristensen:

Vi vil rigtig gerne styrke vores arbejde med begynderne. Vi oplever, og det er ikke enestående for vores golfklub, at fra man starter op, til man får et tilhørsforhold til klubben, kan man godt falde fra. Vi vil styrke deres tilhørsforhold, så de bliver i klubben og bliver glade for stedet. 

Det vil bestyrelsen blandt andet forsøge at sikre ved at starte nye turneringer op, der er arrangeret specielt til nybegynderne i klubben.

Udover vores mentorordning, vil vi skabe særlige turneringer for de nye, så de i trygge rammer kan spille med folk på samme niveau som dem selv, fortæller Jytte Kristensen.

Arbejdet er derfor i fuldt gang i golfklubben, der holder næste medlemsmøde den 13. december.

Bestyrelsen består af formand Jytte Kristensen, næstformand Georg Thomsen, kasserer Henrik Winkler Mogensen, bestyrelsesmedlem Vagn Knudsen, bestyrelsesmedlem Brian Sørensen, suppleant Vibeke Justesen og suppleant Per Conradsen.