Skip to main content
1. maj 2024

Ny bestyrelsesformand hos NORDIC A/S

Lau Akstrup Jensen er netop tiltrådt som bestyrelsesformand hos den lokale virksomhed NORDIC A/S. Med sin store erfaring og et omfattende netværk i den skandinaviske maskinbranche er Lau en værdifuld tilføjelse til bestyrelsen.

Af: NORDIC A/S | Foto: NORDIC A/S
PRESSEMEDDELELSE

Laus baggrund og ekspertise skal bidrage til den fortsatte vækst og ambition hos NORDIC A/S om at blive den foretrukne servicepartner indenfor service og reservedele til maskiner med Siemens og Heidenhain styresystemer i hele Skandinavien.

Vi er glade for at af få Lau med i vores team, og for at han har takket ja til opgaven som bestyrelsesformand i NORDIC A/S. Vi har efterhånden opbygget et stærkt brand og fået en lang række spændende leverandører tilknyttet, hvilket nu for alvor skal rulles ud salgsmæssigt. Laus store erfaring med netop salg, i kombination med det indgående kendskab til branchen og maskinerne, er en kæmpe styrke til vores teknikerdrevne organisation, siger CEO og medejer af NORDIC A/S, Freddie Ourø Gaardbye.

Et kendt ansigt

En stor del af medarbejderne, samt alle ejerne af NORDIC A/S, har en eller flere gange samarbejdet med Lau Akstrup Jensen gennem de seneste 15 år, så kendskabet til den nye formand er fra dag et på plads.

Jeg ser meget frem til at komme med i bestyrelsen hos NORDIC A/S og glæder mig til at udvikle virksomheden yderligere de kommende år. Jeg kender jo en stor del af medarbejderne på forhånd og ved derfor hvilken kæmpe kompetence, der er samlet i NORDIC A/S – en kompetence jeg med stolthed vil stå 100 % bagved som bestyrelsesformand, siger Lau Akstrup Jensen.

Vil du vide mere om den lokale virksomhed? Læs NORDIC A/S’ virksomhedspræsentation her.

NORDIC A/S byder velkommen til Lau Akstrup Jensen, der er ny bestyrelsesformand. Foto: NORDIC A/S

Fakta:

Om NORDIC A/S:

  • NORDIC A/S blev stiftet I 2012 af den hidtidige formand Klaus Egekvist, der forbliver i bestyrelsen.
  • NORDIC A/S har specialiseret sig i service og reparation af CNC-maskiner med Siemens og Heidenhain styringer og har i de senere år udvidet produktporteføljen med en række produkter fra anerkendte leverandører til branchen – herunder FUCHS, BILZ, Grundfos, 3nine og ROTOCLEAR. Herudover leverer NORDIC A/S en række produkter under eget brand, såsom LED maskinlamper, tastestifter og filtre.
  • NORDIC A/S beskæftiger 12 medarbejdere, som betjener kunder i hele Skandinavien ud fra hovedkontoret i Middelfart.
  • NORDIC A/S har de seneste 5 år i træk modtaget Børsens Gazelle pris.