Skip to main content
19. juni 2024

Ny konsulentydelse hos WECADEMY: Vil hjælpe lokale virksomheder med deres online tilstedeværelse 

WECADEMY har søsat et koncept, der skal hjælpe lokale virksomheder i Middelfart og omegn med at øge deres online tilstedeværelse og tilbyder nu en fleksibel konsulentydelse. 

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: WECADEMY

Med succes har WECADEMY slået et slag for Middelfart gennem deres podcastserie Indsigt med Udsigt, hvor de i hvert afsnit får besøg af en lokal ildsjæl eller vigtig aktør fra Middelfart Kommune. Nu vil de øge deres lokale forankring yderligere og tilbyder små og mellemstore virksomheder hjælp til at nå ud til mange flere via en målrettet online tilstedeværelse. 

Fra nationalt til lokalt 

Sociale medier og onlinestrategier kan føles som en jungle at finde rundt i. For hvilke historier skal ud – og hvordan? Og hvordan kommer man overhovedet i gang? Det vil WECADEMY gerne hjælpe med gennem en fleksibel konsulentordning.  

Med et stort bagkatalog indenfor produktion og tilrettelæggelse af blandt andet webinarer, podcasts og videoproduktion til virksomheder og styrelser i hele landet, vil WECADEMY nu også sætte fokus på at styrke lokale erhvervsdrivende gennem deres mange kompetencer. De har et bredt kendskab til et væld af forskellige brancher og kompetencer til at styrke virksomheder i hver enkelt. 

WECADEMY arbejder på et koncept, hvor lokale virksomheder i Middelfart og Trekantområdet kan booke en af deres dygtige medarbejdere på timebasis. Det betyder, at virksomhederne ikke behøver at forholde sig til lange bindingsperioder og derfor kan gøre brug af WECADEMYs kompetencer, når det passer ind i kalenderen, og behovet er der. 

 Få blandt andet hjælp til:  
  • Produktbilleder, portrætter og stemningsbilleder til hjemmesider og sociale medier 
  • Videoproduktion 
  • Opsætning af sociale medier 
  • Nyhedsbreve 
  • Tekster og indholdsproduktion til hjemmesider og opslag på sociale medier 
  • Webcastserier 
  • Podcastproduktion 

Kontakt WECADEMY i dag og start din virksomheds udvikling med en øget online tilstedeværelse, der virker! 

Læs mere om WECADEMY på deres hjemmeside og tag kontakt på telefon 71 99 70 79 eller ved at sende en mail til kontakt@wecademy.dk.