Skip to main content
5. april 2024

Ny lokal webshop vil skabe en fabelagtig fest

Drømmer din datter om en fødselsdagsfest med havfruetema, eller vil du gerne overraske din søn med en dino-fest, han sent glemmer? Så kan webshoppen Fabelagtig Fest være et godt sted at starte.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Skal fødselsdagsfesten være noget ud over det sædvanlige? Så forhandler den nye webshop Fabelagtig Fest fantasifuld og kreativ børnefødselsdagspynt produceret med omtanke. Alle deres leverandører er kvalitetsbevidste både i funktion, design og produktion.

Den lokale virksomhed fra Vejrup ved Brenderup vil gerne hjælpe travle forældre med at gøre det mere lige til at træffe beviste valg, når børnenes fødselsdag skal planlægges og fejres. Derfor har webshoppen gjort forarbejdet med at udvælge miljø- og kvalitetsbevidste brands. Brands, der alle har gjort sig tanker om kemi, klimaaftryk og produktion.

Åbningstilbud med fri fragt

Børnefødselsdage er noget, vi ønsker at store og små husker, og her er festens udtryk vigtig.

Fabelagtig Fest har et udvalg af borddækning og pynt, som taler til børnenes fantasi og interesser. Virksomheden ønsker at bidrage til at skabe unikke mindeværdige fester – der ikke kun tilgodeser børnenes interesser, men som også skal gøre det nemmere for forældre, at brugen tiden til fødselsdagene nærværende med børnene.

Resten af april har Fabelagtig Fest gratis fragt på alle ordre i anledningen af deres åbning. Så besøg deres webshop her, eller følg med i deres magiske univers på Instagram her.
Foto: www.fabelagtigfest.dk