Skip to main content
13. november 2023

Ny todagesfestival i Middelfart

I midten af august slår en ny festival dørene op til to dage fyldt med musik, fest og god stemning i slotsgården på Hindsgavl Slot.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Da Thomas Helmig i sommers samlede 4800 publikummer på Valdemars Slot, stod koncertarrangøren EventC bag begivenheden. Igennem årene har koncertarrangøren ligeledes arrangeret flere store koncerter i haven og på det grønne areal bag Hindsgavl slot, hvor boybandet Take That senest lagde vejen forbi.

Nu er turen kommet til at arrangere en ny todagesfestival, hvor navne som Birthe Kjær, Kandis, Love Shop og Lis Sørensen allerede er annonceret. Udover de allerede annoncerede kunstnere mangler der endnu at blive offentliggjort et dansk hovednavn til den nye festival, der har fået navnet LIVE Hindsgavl Slot.

Musik, drikkelse og streetfood

LIVE Hindsgavl Slot løber af stablen fredag den 16. og lørdag den 17. august i slotsgården på Hindsgavl Slot. Udover de gode musikoplevelser kan du også se frem til kolde øl, tempereret vin og et stort område med et bredt udvalg af streetfood.

Der er forsøgt at skabe en rød tråd i festivalprogrammet, hvor fredagen primært byder på dansktop, mens lørdagen mere er i det rockede segment. Hovednavnet, der bliver offentliggjort d. 20. november, vil være et væsentligt bidrag til lørdagens program.

Du kan læse mere om festivalen og købe din billet her.

Fakta:

Live Hindsgavl Slot løber af stablen d. 16. og 17. august 2024.

Fredag er der dansktop på programmet: Rasmus Bjerg, Kandis, Birthe Kjær & FEEL GOOD BAND og DJ Harske Hubbi

Lørdag byder på rock med: En Lille Pose Støj, Love Shop, Lis Sørensen og et endnu ikke offentliggjort hovednavn.

Billetpriser:

Fredag: 535 kroner

Lørdag: 635 kroner

Partoutbillet: 1035 kroner.

Det er også muligt at købe VIP-billetter med eller uden overnatning.