Skip to main content
16. april 2024

Nybolig er nu landets største ejendomsmæglerkæde

En historisk begivenhed har netop fundet sted. Nybolig er nu landets førende ejendomsmæglerkæde.

Af: Andreas Hjort | Foto: Nybolig Middelfart

Hos Nybolig Middelfart ved de, at tillid til sin ejendomsmægler er afgørende for en god salgsproces, og siden 1995 har deres kompetente og erfarne team af medarbejdere hjulpet sælgere på vej videre.

En historisk begivenhed i ejendomsmæglerverdenen har netop udspillet sig. Nybolig har nu indtaget tronen som Danmarks førende mæglerkæde.

Tronskifte

Efter årtiers dominans fra EDC viser nye tal fra Boliga, at Nybolig har overhalet dem målt på antallet af udbudte boliger, hvilket har stor betydning både for mæglerkæden som helhed og for hver enkelt lokale ejendomsmægler.

Tallene viser, at i perioden fra den 1. januar til den 31. marts i år har EDC haft i alt 32.619 boliger til salg, men Nybolig i samme tidsrum har haft 32.830 boliger på markedet.

Ikke kun udbud

Det er ikke kun inden for udbud, at Nybolig topper listen. Det er således også første gang i kædens historie, at de har solgt flest boliger i Danmark inden for de seneste tolv måneder.

Det markerer begyndelsen på en ny æra for Nybolig, og dette resultat sender et stærkt signal udadtil om, at ejendomsmæglerkæden er i topform.