Skip to main content
17. april 2024

Nye ansigter hos Fit & Sund Middelfart

Fit&Sund har fokus på fitness, men også på sundhed, viden og nærvær. Nye ansigter er kommet til centeret og de kender meget til disse områder.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Fit&Sund Middelfart er mere end bare et træningscenter. Det er dit lokale fitness- og sundhedshus, hvor de har fokus på sundhed, viden og nærvær.

Nu er der kommet to nye ansigter i centeret, som står klar til at hjælpe dig med at få den bedst mulige træningsoplevelse.

Daniel

Daniel er en fysioterapeut og personlig træner. Daniel står i spidsen for at skabe et team omkring sundhedsydelserne i huset og er ansvarlig for fysioterapi og personlig træning. Han har arbejdet med styrkeløftere og vægtløftere på eliteplan.

Hans drivkraft er at facilitere andres succes, især inden for håndtering af overbelastningsskader. Ud over at specialisere sig i skulder-, ryg- og fodproblematikker, kan han også lave indlæg.

Trine

Det andet nye ansigt i centeret er Trine, en uddannet fysioterapeut med baggrund inden for som gymnastik og dans. Hendes passion for undervisning og vejledning driver hende til at hjælpe sine klienter mod deres mål, så de får rykket deres fysiske og personlige grænser. Hendes interesseområder er især inden for ryg, graviditet og efterfødsel, smertehåndtering, længerevarende smerter og genoptræning.

Trine kan bookes til fysioterapi, personlig træning, medical fitness og fysiurgisk massage.

Støder du på de to nye ansigter under din næste træning, så tøv ikke med at hilse på Daniel og Trine.

Fotos: Fit&Sund Middelfart