Skip to main content
30. maj 2023

Nyt kreativt fællesskab for voksne

Ønsker du at være en del af fællesskab med ligesindede kreative mennesker? Så har Middelfart Billedskole den perfekte mulighed for dig.

Nyt kreativt fællesskab for voksne
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Efter sommerferien opstarter et kreativt fællesskab for voksne ved Middelfart Billedskole.

Ønsker du at være en del af fællesskab med ligesindede kreative mennesker? Så har Middelfart Billedskole den perfekte mulighed for dig. Fra september opstarter fællesskabet, som har fået navnet ”Legestue for voksne”. Her mødes man i billedskolens lokaler og sparrer, hygger og bliver inspireret af resten af gruppen. Det er altså ikke undervisning, men i stedet en mulighed for at slippe kreativiteten løs sammen med andre kreative mennesker.

Man skal selv tage materialer med, og man må arbejde i lige det medie, man vil. Om det er tegning, ler, maling, hækling eller noget helt andet, er op til dig.

Gruppen mødes én onsdag om måneden i hele sæsonen, som strækker sig fra september til april. Prisen for en hel sæson er 200 kroner. Pengene går til lys, varme, rengøring mm. Ønsker du at være en del af fællesskabet, så skal du skynde dig at melde dig til, da der kun er plads til 25 på holdet.

Køb et helårskort for blot 200 kroner her.

Læs mere på Middelfart Billedskoles Facebook.