Skip to main content
1. august 2023

Nyt podcastafsnit: Anne Marie flyttede til Middelfart, og nu får hun andre til at gøre det samme

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, har kommunens bosætningskonsulent, Anne Marie Klausen, været på besøg i studiet.

Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

Sæson to af Wecademys podcastserie starter ud med et afsnit med en person, der har stor betydning for at byen og kommunen udvider sig og får flere tilflyttere til dette smukke område ved Lillebælt.

I dette afsnit har Sia nemlig besøg af byens og kommunens bosætningskonsulent, Anne Marie Klausen.

Hendes arbejde består blandt andet i at informere tilflyttere om byen og kommunen, og hun er faktisk Middelfarts svar på en omvandrende bog om Middelfart. For hvor de tidligere havde en informationsbog om byen, de kunne dele ud til tilflyttere, er det i dag Anne Marie Klausen, der står for det. Hun kan fortælle dem alt om byen, erhvervslivet, kulturlivet, skolerne i området og hvilke sportsklubber og foreninger man kan blive en del af.

Som en del af sit arbejde tager hun desuden også tilflyttere med på guidede ture, hvor de kan få et nært indtryk af stedet, miljøet og menneskerne.

Fra Mors til Middelfart

I podcasten fortæller Anne Marie Klausen meget mere om sit arbejde med at gøre andre opmærksomme på, hvad byen og kommunen har at byde på. Hun fortæller blandt andet om sin egen rejse til Middelfart, for som mange af de mennesker hun hjælper i sit arbejde, er hun selv tilflytter til byen. Og både den erfaring og en stor begejstring for området viderebringer hun til andre gennem sit job som bosætningskonsulent.

Lyt med når Anne Marie Klausen fortæller, hvordan et telefonopkald mens hun stod i Schweiz’ smukke natur som ung, bragte hende fra opvæksten på Mors til Strandvejen i Strib.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast, eller lige der hvor du plejer at høre dine podcasts.

Ny sæson

Dette er første afsnit i sæson to af Wecademys podcastserie, Indsigt med Udsigt. Hvis du er interesseret i at høre de tidligere afsnit, ligger alle afsnit fra sæson et tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I både sæson et og to opsøger Wecademy lokale ildsjæle, som de inviterer ind i studiet på Torvet 1. I den første sæson har de haft besøg af blandt andre Jacob Elkjær, der bestyrer Grøften i Tivoli, Morten og Sidsel fra KALASET og direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

I de forskellige afsnit kommer man tættere på hovedpersonerne og får indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Hos Piemonte på Flaske får du historien bag din vin med i købet