Skip to main content
12. maj 2023

Nyt podcastafsnit: Bliv klogere på skaberne bag Trekantsområdets nye iværksættermiljø – The Platform

Wecademy har udgivet et nyt podcastafsnit i serien Indsigt med Udsigt. Denne gang snakker de med skaberne af iværksætterhuset The Platform – Tonny og Vagn.

Nyt podcastafsnit: Bliv klogere på skaberne bag Trekantsområdets nye iværksættermiljø – The Platform
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Wecademy har netop udgivet endnu et afsnit af deres samtalepodcast Indsigt med Udsigt. Denne gang har Sia haft besøg af Tonny og Vagn, der i fællesskab har startet iværksætterhuset The Platform i Middelfart.

Hvor går man hen, hvis man har en iværksætter gemt i maven? Kan man dyrke iværksætteri i Trekantområdet, og hvad er tankerne bag The Platform? Disse emner bliver berørt i det femte afsnit af samtalepodcasten Indsigt med Udsigt.

I afsnittet spørger Sia interesseret ind til stifterne Tonny Vinding Møller og Vagn Orry Knudsens egne iværksætterrejser, deres tilhørsforhold til Middelfart og til tilblivelsen af byens nye iværksætterhus The Platform.

Én gang iværksætter – altid iværksætter

The Platform er som sloganet antyder et sted for krøllede hjerner og kloge hænder – og et sted hvor iværksættere med en drøm i maven kan komme og få hjælp og sparring.

I podcasten kan du høre Tonny og Vagn fortælle, hvordan drømmen om at opføre The Platform opstod, da de to herrer blev naboer for fem år siden. Som afsnittet skrider frem bliver det også mere og mere tydeligt, at de begge brænder for iværksætteri, netværk og for at give noget tilbage til Middelfart. Og de ender med at konstatere: Én gang iværksætter – altid iværksætter.

Du kan lytte til det spændende afsnit lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Femte afsnit i Wecademys podcatsserie

Dette er femte afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her. Tidligere har Sia blandt andet haft besøg af ægteparret bag Guldkroen samt manden i spidsen for Middelfart Sparekasse.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Kom tættere på AOF, deres historie og deres leder

Få indsigt i Tonny og Vagns spændende karriere og tankerne bag iværksætterhuset The Platform, som er centralt placeret ved stationen i Middelfart, i det seneste afsnit af Wecademys podcastserie Indsigt med Udsigt. Foto fra Wecademy.