Skip to main content
10. maj 2024

Nyt podcastafsnit: Den livsglade produkthandler Jørgen Rasmussen

Kom i godt selskab med produkthandleren Jørgen Rasmussen i den nyeste podcastepisode fra Wecademys serie Indsigt med Udsigt.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Wecademy

Produkthandleren er kendt som Jørgen ‘Fix’; et øgenavn, der har hængt ved siden ungdommen. Jørgen er en ægte humørspreder, der elsker at få andre folk til at grine. Glæd dig til mange sjove og skøre anekdoter, men også store følelser og en god snak om det at drive virksomhed i dette podcastafsnit fra Wecademy.

Jørgen Rasmussen er født og opvokset i Middelfart og har siden barnsben haft sin daglige gang i lokalsamfundet. Hans mor serverede kolde øl på Guldkronen i 41 år, hvor han er kommet hele livet. Han hjalp også sin far og farbror i deres produkthandlervirksomheden, da han var dreng. Det er den selv samme virksomhed, som han siden 1992 har drevet videre med succes.

Skrothandel – et grønt erhverv 

At være skrothandler led under et blakket ry, men med den nyere titel som “produkthandler”, har erhvervet fået en mere positiv lyd, selvom erhvervet altid har drejet sig om at genanvende materialer. Jørgen gør, hvad han kan for ikke at belaste miljøet. Derfor har han valgt at anvende brændsel, der udleder mindre CO2 til sine lastbiler og kompenserer for sit aftryk ved flere grønne tiltag.

Underholder og glædesspreder 

For Jørgen giver det livsglæde at glæde andre.  Han er vokset op i en familie af levemennesker og nyder selv at underholde og lave sjov. Han elsker at være på og indtager gerne rollen som entertainer i sociale sammenhænge. Det kan man bestemt også mærke i afsnittet, hvor man ikke kan undgå at trække på smilebåndet og komme i godt humør. 

Med ærlighed kommer man længst 

Selvom Jørgen er fuld af sjov og spas, er det utrolig vigtigt for ham at have gode og ærlige relationer til sine kunder og at være kendt som en, man kan regne med.
I afsnittet kommer man også et spadestik dybere hos den underholdende produkthandler. Her åbner han nemlig op om savnet til sin far og den svære tid, han gik i gennem, da han pludseligt mistede sin far i 2002 og måtte drive virksomheden videre uden sin trofaste sparringspartner.

Lyt til det underholdende og interessante afsnit med Jørgen ‘Fix’ Rasmussen på SpotifyApple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts. Du kan også se hele podcastsamtalen på YouTube.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Podcastserien Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme Middelfart. Det aktuelle afsnit indgår i tredje sæson af podcastserien, og du kan finde alle de tidligere afsnit på din foretrukne podcastplatform.

Senest har du blandt andet kunne høre om familieforetagendet Melfarhus, der udlejer og restaurerer ejendomme i den gamle bydel i Middelfart. Afsnittet byder på mange spændende syn på byggeri, lokalhistorie og udvikling.

Du kan læse mere om, hvorfor virksomheder med fordel kan benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.