Skip to main content
23. oktober 2023

Nyt podcastafsnit: Direktør hos Brobygning Middelfart skiftede tøjdesign ud med byudvikling

Et nyt afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt er ude, og denne gang har de fået besøg af Lene Lawaetz, der er direktør hos Brobygning Middelfart.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Wecademy

Lene Lawaetz bygger broer i Middelfart. Ikke de fysiske broer over Lillebælt, men samarbejdsbroer mellem kommune, erhverv og andre lokale aktører.

Siden 2019 har hun været direktør for Brobygning Middelfart, hvor de hver dag arbejder for at udvikle byen og skabe liv og vækst. Det ikke umiddelbart en branche, som man forbinder med kunsthåndværk og tøjdesign, men ikke desto mindre var det dér, Lene Lawaetz startede sin karriere.

Lene Lawaetz er gæst i det nyeste afsnit af podcastserien Indsigt med Udsigt, der er produceret af Wecademy.

Her kan du høre om hendes spændende historie, der starter med en opvækst på landet og senere en uddannelse indenfor tøjdesign efterfulgt af eget designbureau. Hun fortæller desuden, hvordan hendes designerbaggrund trækker tråde ind i hendes mangeårige arbejde med byudvikling.

Lyt til podcastafsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme byen. Det aktuelle afsnit indgår i anden sæson af podcastserien, og du kan finde alle de tidligere afsnit på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor Klimadirektør Thorbjørn Sørensen fortæller om både sin fodboldkarriere hos OB og sin passion for klima og natur.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.