Skip to main content
3. juli 2023

Nyt podcastafsnit: Fællesspisning og nærvær er i fokus hos Samsted

I dette afsnit af Wecademys podcast, Indsigt med Udsigt, har Helle og Martin fra Samsted været på besøg.

Nyt podcastafsnit: Vidste du
Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du har taget en køre- eller gåtur rundt på Røjlehalvøen, har du måske spottet Samsted. Det ligger placeret på toppen af bakken og med udsigt udover vandet og skoven. Men hvad gemmer der sig egentlig i disse bygninger? For udover at være hotel, restaurant og konferencecenter, er det faktisk også meget mere end det.

Et socialt samlingspunkt

I det seneste afsnit af Indsigt med Udsigt, kan du komme meget tættere på menneskerne bag Samsted, Helle og Martin, der ønsker, at stedet skal være et socialt samlingspunkt for både lokale og turister. Med deres fællesspisninger ønsker de at bringe mennesker tættere på hinanden.

Lyt med, og bliv klogere på Samsted, historien bag, hvorfor det netop er her, Helle og Martin er endt, og hvorfor det er vigtigt, at man tør springe ud i ens drømme.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

13. afsnit i serien

Dette er 13. afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Hos Piemonte på Flaske får du historien bag din vin med i købet