Skip to main content
8. september 2023

Nyt podcastafsnit: Kom tæt på manden med borgmesterkæden

Johannes Lundsfryd Jensen må i den grad siges at være et kendt ansigt i Middelfart, men hvordan kom han ind i politik, og hvad betyder Middelfart egentlig for ham og hans opvækst? Hør svarene i det nyeste afsnit af podcasten Indsigt med Udsigt.

Af: Rikke Hansen | Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, har Sia haft fint besøg fra rådhuset. Johannes Lundsfryd Jensen, som mange måske blot kender som Middelfarts borgmester, deler i podcasten ud af sig selv og sin spændende historie.

Hør ham fortælle om en barndom ved Lillebælt, hvor han pilkede torsk med sin far og farfar, og hvor han voksede op i en familie, der var dybt integreret i Middelfart.

Afsnittet er proppet med gode historier, der tager lytteren med langt rundt i landet. Hør om barnedrømmen om at blive opdaget af fodboldlandstræneren, til opdagelsen af elevrådet der førte ham til Dansk Elevorganisation og senere til en flytning til København som bare 15-årig.

Der hvor fodbolddrømmen før havde været, voksede der sig en glæde for det politiske arbejde, som har ført ham hele vejen til borgmesterposten her i Middelfart.

Lyt til afsnittet, der bringer dig med ind bag borgmesterkæden og tæt på manden, der i sandhed brænder for Middelfart.

Du kan lytte til afsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Lær Middelfarts ildsjæle at kende

Det aktuelle afsnit er det sjette i sæson to af Wecademys podcastserie om Middelfarts lokale ildsjæle, der på den ene eller anden måde har haft betydning for byen og kommunen.

Alle de tidligere afsnit fra sæson et og to ligger allerede tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor den lokale ildsjæl Vagn Ove Hansen fortæller om sit store arbejde for byen.

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.