Skip to main content
19. april 2023

Nyt podcastafsnit: Kom tættere på manden i spidsen for Middelfart Sparekasse

Så er Wecademy klar med et nyt afsnit i serien om ildsjælene i Middelfart. Denne gang har de besøg af Martin Baltser – administrerende direktør for Middelfart Sparekasse.

Nyt podcastafsnit: Kom tættere på manden i spidsen for Middelfart Sparekasse
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Så har Wecademy igen talt med en af ildsjælene i Middelfart. Denne gang har Sia og podcasten haft besøg af Martin Baltser – administrerende direktør for Middelfart Sparekasse.

Så har der igen været tændt for mikrofonerne og den gode samtale i podcaststudiet hos Wecademy. Denne gang har administrerende direktør for Middelfart Sparekasse, Martin Baltser, været forbi og delt ud af sig selv.

I dette afsnit af Indsigt med Udsigt taler han med vært Sia Leth Hauritz om alverdens emner. Vidste du blandt andet, at han faktisk er en ægte arkitekt-fan?

Martin tager også Sia Leth Hauritz og lytterne med tilbage til sin barndom i Mariager, og han fortæller om rejsen fra at være elev og helt ny i finanssektoren og hele vejen op til nu at være direktør for et nationalt pengeinstitut.

Lyt med, og bliv lidt klogere på ham og hans  personlige historie. Hvordan han er endt lige her i Middelfart, og hvilken betydning byen har for ham.

Du kan finde afsnittet, der hvor du lytter til dine podcasts:

Spotify: https://open.spotify.com/episode/0EvnVYwlzoDnlx90HpxZQ9

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/…/indsigt-med…/id1680485270

Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Andet afsnit i serien

Dette er andet afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.