Skip to main content
12. maj 2023

Nyt podcastafsnit: Vidste du, at Kevin Magnussens fysioterapeut og personlige assistent er fra Middelfart?

Så er Wecademy klar med et nyt afsnit i serien om personlighederne fra Middelfart. Denne gang er der fart over feltet, når Nikolaj Ali Madsen, der er fysioterapeut og personlig assistent for Kevin Magnussen, fortæller.

Nyt podcastafsnit: Vidste du
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Så har Wecademy udgivet endnu et afsnit i deres samtalepodcast, Indsigt med Udsigt.  Denne gang har Sia og podcasten forladt det fynske for tage en snak med Nikolaj Ali Madsen.

Podcasten kommer i denne uge ikke fra det faste lokale på Torvet 1, men i stedet fra Nørrebro, København.

Her har Sia sat Middelfartdrengen Nikolaj Ali Madsen i stævne til en snak om hans liv som fysioterapeut og personlig assistent for Kevin Magnussen.

Nikolaj Ali Madsen, der er opvokset i Middelfart, flyttede væk og blev uddannet fysioterapeut. Med en livslang interesse for Formel 1, har han nu fundet drømmejobbet, hvor han kombinerer sin uddannelse med sin favoritsport.

I podcasten kan du høre ham fortælle meget mere om sit særlige arbejdsliv, hvor han rejser rundt i verden sammen med Kevin Magnussen og hele Formel 1-karavanen. Nikolajs job består i behandle Kevin Magnussen, så han er fysisk klar til at køre ræs, men han fungerer også som personlig assistent for racerkøreren.

Du kan i podcasten høre meget mere om, hvordan det er at arbejde i toppen af poppen af motorsport omgivet af verdens bedste racerkørere, og om hvorfor Nikolaj Ali Madsens arbejde er så vigtigt.

Du kan lytte til afsnittet lige her på Spotify og Apple Podcast. Du kan også høre afsnittet på Podimo og Google Podcast.

Sjette tredje i serien

Dette er sjette afsnit af Wecademys samtalepodcast Indsigt med Udsigt. I serien opsøger de lokale ildsjæle, som de inviterer ind i Wecademys studie på Torvet 1. Det kan være direktører for virksomheder, foreninger eller arrangementer, som bliver budt indenfor for at fortælle historien om deres virksomhed, og det de står i spidsen for.

Men lige så meget for at fortælle om deres personlige historie. Så vi alle kan få indsigt i, hvad de laver, hvad det betyder for dem at være i Middelfart, og hvordan de egentlig er endt netop her.

LÆS OGSÅ: Nyt podcastafsnit: Bliv klogere på skaberne bag Trekantsområdets nye iværksættermiljø – The Platform