Skip to main content
7. december 2023

Nyt Syn Foss Briller i Middelfart uddeler beskyttelsesbriller til børn

For at passe på børnenes øjne i nytåret tilbyder Nyt Syn Foss Briller gratis beskyttelsesbriller frem til nytår.

Af: Nyt Syn | Foto: Nyt Syn
Pressemeddelelse

Nytårskrudt og fyrværkeri er for mange indbegrebet af en festlig dag, men det kan også gøre skade, hvis ikke det omgås med forsigtighed. Nyt Syn Foss Briller i Middelfart opfordrer til at passe på de mindste i tilskuerrækken på årets sidste dag med et sæt gratis beskyttelsesbriller.

Selvom nytåret er en festlig begivenhed, er det også anledning til rigtig mange øjenskader. For mange glemmer desværre beskyttelsesbrillen, og derfor har vi valgt at igangsætte et nyt initiativ for at række forældrene en hjælpende hånd med sikkerheden, så de mindste får et godt og sikkert nytår, siger Gitte Holm, der er en af indehaverne af Foss Briller.

Alle kan hente en nytårsbrille

Nytåret er højsæson for øjenskader, men mange af ulykkerne kan undgås. Derfor tilbyder vi nu gratis beskyttelsesbriller til børn i forretningen til alle interesserede, siger Lise-Lotte Foss.

De gratis beskyttelsesbriller til nytår kan hentes fra den 11. december i forretningens åbningstid, så længe lager haves, på Algade 68. Der uddeles max tre beskyttelsesbriller per kunde.

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 9:30-17:30. Lørdag kl. 9:30-13:00. Butikken holder lukket fra d. 23/12 til d. 2/1.

Fakta:

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 67 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk