Skip to main content
24. marts 2023

Nyt tiltag hos ByJulie: Kom til gratis Cocktail Nights

Som noget nyt afholder ByJulie nu Cocktail Nights, hvor man kan komme og hygge, få lækre drinks og tips til styling og mode.

Cocktail Night hos ByJulie
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Som noget helt nyt hos ByJulie kommer der fremover til at være særlige Cocktail Nights i butikken.

Hos ByJulie har de i den sidste tid gået og brygget på et nyt tiltag. I butikken elsker de at hygge og snakke med alle deres kunder – og ikke mindst hjælpe dem med styling og inspiration. Derfor har de efter stor efterspørgsel indført et nyt tiltag – nemlig ‘Cocktail nights’.

Cocktail nights kommer til at blive afholdt én gang om måneden, og den skal danne rammen om en hyggelig aften med skønne damer, cocktails, gode tilbud og en masse tips og tricks til styling.

Tre generationer giver tips og tricks

Det kommer dog ikke kun til at være Julie, der hygger om gæsterne. Så vidt det er muligt, har hun sørget for, at både hendes mor og mormor vil være tilstede disse aftener. De er begge kendte ansigter, hvis man besøger butikken i Algade. Håbet er, at med tre generationer til stede kan de komme med tips og tricks til alle damer – med hvert deres syn og indblik i modens trends.

Begrænsede pladser

Det er helt gratis at deltage i aftenerne i butikken, og der kommer til at være et nyt tema hver eneste gang. Det er dog fast fra gang til gang, at arrangementet er fra kl. 19-21.

Den første Cocktail night er tirsdag den 4. april, hvor temaet er ”Forårets nyheder og tips til farvekombinationer”.

De næste aftener er tirsdag den 2. maj 5 og torsdag den 1. juni.

Hvis du er interesseret i at deltage, skal du tilmelde dig via SMS til nummeret 22 97 24 38, hvor du skriver: “DATO + NAVN + ANTAL”. Der er plads til 20 gæster, og de fordeles efter først-til-mølle.