Skip to main content
25. september 2023

Beskyt dem du har kær – vaccinationsstederne har snart åbent

Efteråret og vinteren nærmer sig, og det samme gør højsæsonen for influenza og virus.

Foto: Unsplash

Har du også svært ved at vurdere, hvor meget tøj du skal tage på i disse dage? Så er du ikke alene. Årstiden skifter, og mange er allerede blevet mødt af sæsonens første influenza.

Fra 1. oktober 2023 til 15. januar 2024 kan udvalgte grupper af syddanskere blive vaccineret mod COVID-19 og influenza rundt om i Region Syddanmark.

Tilbuddet omfatter borgere i Region Syddanmark, der er over 65 år og udvalgte grupper, fx personer under 65 år med udvalgte kroniske sygdomme, gravide og personer med svært nedsat immunforsvar.

Børn mellem 2 og 6 år kan også blive vaccineret mod influenza fra 1. oktober. Det foregår ad to omgange med en næsespray.

Du kan se listen over vaccinationssteder her.

Hvis du ønsker at blive vaccineret, eller skal booke tid for en anden, kræver det tidsbestilling både på regionens vaccinationscentre og på de lokale apoteker. Book en tid her.

1 års fødselsdagsfest hos ByJulie

I anledning af at ByJulie har haft butik i Middelfart i 1 år, er der fødselsdagsfest i butikken i hele uge 40.

Foto: ByJulie
Annoncørbetalt Indhold

ByJulie fylder 1 år i butikken i Middelfart, og det fejrer de med en vaskeægte fødselsdagsuge i uge 40. Ugen er spækfyldt med lækre tilbud, hygge, goodiebags, snacks og bobler.

Kig forbi, når butikken har åbent. Åbningstiderne i uge 40 er:

Mandag kl. 11-17
Tirsdag kl. 11-17
Onsdag kl. 11-17
Torsdag kl. 11-17
Fredag kl. 11-19
Lørdag kl. 10-14

Om fredagen fra kl. 16-19 og om lørdagen fra kl. 10-14 disker de op med fødselsdagsbobler og snacks til alle kunder. Derudover er der også goodiebags til et begrænset antal begge dage, når man køber for min. 500,-

Der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi. Følg også med på ByJulies Facebookbegivenhed her.

Dygtig revisor søges til BDO Middelfart

Vil du være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme, og holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet? Så inviterer vi dig til at læse videre.

BDO Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Hos BDO i Middelfart løser de opgaver for en bred kundekreds af primært små og mellemstore virksomheder, men de hjælper også store virksomheder med at realisere deres drømme. På kontoret i Middelfart har de en stor kundeportefølje fra Grønland, der udgør 20 procent af deres samlede opgaver. Du vil kun blive tilknyttet deres grønlandske kunder, hvis du har et ønske herom. De hjælper hinanden med at levere den bedste løsning og rådgivning for deres kunder – en rådgivning der gør en forskel. Det betyder også, at de leder efter en kollega, der evner at sætte sig ind i deres kunders situation og menneskene bag.

De er et meget dynamisk og kvalitetsbevidst team, der har en uformel omgangstone. Hvis du, ligesom dem, ønsker at gøre en forskel og hjælpe BDOs kunder til at lykkes med deres drømme, så er du helt sikkert deres nye kollega.

Jobbet

Din faglighed skal naturligvis være i orden, og du er dygtig til at udføre rådgivningsopgaver og udvidet gennemgang samt udarbejde regnskaber inden for mange forskellige brancher. De ser det som en fordel, hvis du også har erfaring med revision af store virksomheder, men de ser det ikke som et krav. Hvis du også har viljen og ambitionerne, så har de værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig bedre.

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Foruden sparring fra dine dygtige kolleger er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

De møder deres kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. De hjælper desuden deres kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Primære opgaver
 • Fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson
 • God rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab med kunden i fokus
 • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
 • Revisionsopgaver og –erklæringer, herunder være en del af teamet på løsning af større opgaver
Faglige kompetencer
 • De forestiller sig, at du har minimum 3 -8 års erfaring med revision/regnskab/skat
 • For at du kan sætte dig godt ind i kundens udfordringer, ser de gerne, at du har en HD-R, cand.merc.aud. eller anden relevant uddannelse og naturligvis er interesseret i at lære
 • Du har et digitalt mindset, som hjælper dig, når du skal hjælpe kunderne med deres drømme og fremtidsplaner
Personlige kompetencer
 • Er god til at kommunikere og skabe relationer
 • Har lysten til at lære fra sig til dine kollegaer, så de sikrer et dynamisk læringsmiljø
 • Kender værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
 • Er proaktiv og tager initiativ til glæde for kunder og kolleger
 • Er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og nye kompetencer
 • Tænker i udvikling for både kunden og BDO
 • Arbejder struktureret og analytisk, og overholder deadlines
BDO tilbyder

I BDO er det deres fornemmeste opgave at understøtte dine drømme. De er nysgerrige på, hvad der motiverer dig, og de arbejder målrettet med at involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver derfor del af en organisation, hvor medarbejderengagement har høj prioritet.

De kan og vil være de bedste til det, de laver, og derfor har de høje forventninger til dig. Du har ambitioner om at være en god kollega, og du har en lyst til at udvikle dig sammen med BDO. De står ved, at de gerne vil udvikle dig, og derfor har de udviklet ”BDO Academy”. Hos BDO oplever du gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur.

BDO er til stede i hele landet. Mere end 1.400 kolleger fordelt på 31 kontorer. De er mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Der er en udbredt forståelse for, at mennesker er forskellige steder i livet, og det afspejler sig i deres kultur.

Send din ansøgning allerede i dag

Nu har BDO fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge dem, og nu vil de meget gerne høre mere om dig. Fortæl dem, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af deres kontor.

De indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Hør mere om stillingen, kontakt Claus Urhøj 41961748 eller Ann Riis Strini 22127677. De ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt. De indkalder løbende til samtaler, indtil de har fundet deres nye kollega.

Læs mere om på www.bdo.dk

SØG JOBBET HER.

Ovethi søger en havemand/kvinde

Til en fuldtidsstilling i Gelsted søger Ovethi en havemand eller havekvinde.

Annoncørbetalt Indhold

Har du god ordenssans og grønne fingre? Så har Ovethi jobbet for dig.

Du vil få til opgave at vedligeholde deres grønne områder, som de sætter en stor ære i, at de fremstår perfekt.

Du får naturligvis en velfungerende maskinpark til din rådighed.

Jobbet er med tiltrædelse snarest muligt.

Ansøg

Du søger jobbet ved personlig henvendelse efter aftale med Krystyna på tlf. 22 94 23 12 eller Preben på tlf. 20 11 10 10.

22. september 2023

Nyt podcastafsnit: Elin Rønnemose rejste fra cirkuset til retten

Elin Rønnemose er advokat i Middelfart, men hendes historie har bragt hendes langt omkring i verden. Alle hendes erfaringer har ført hende lige netop hertil i dag – på hendes rette hylde.

Foto: Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

I dette afsnit af Wecademys samtalepodcast, Indsigt med Udsigt, handler det om alt fra Nelson Mandela, til corn dogs og et omrejsende cirkus. Det lyder måske ikke umiddelbart som et afsnit om en advokat, men det er faktisk lige hvad det er.

Elin Rønnemose er advokat samt partner og indehaver af Trolle Advokatfirma. Der er mange fordomme forbundet med advokater, men i dette afsnit Bryder Elin Rønnemose med nogen af dem.

Under opvæksten i Langeskov, blev hun tidligt klar over, at mangfoldighed var en vigtig sag for hende, og deraf kom det naturligt, at det var juravejen hun skulle følge. 

Vejen gik dog ikke direkte til retten.

Fra cirkus til retten

I afsnittet fortæller hun om hendes tre sabbatår, der førte hende langt væk, og ind i nogle jobs, der ligger langt fra hendes nuværende. Som candy floss- og corndog-sælger i et omrejsende cirkus på den anden side af jorden fik hun perspektiv og erfaring, der gjorde hende klar til at give sig i krig med jurastudiet.

Hør hende fortælle hendes spændede historie, og hvorfor det netop er jobbet som advokat, der er hendes rette hylde.

Afsnittet er proppet med gode historier om en kvinde, der ikke umiddelbart havde den stereotype rejse til advokatjobbet, men som i den grad brænder for faget og for at hjælpe andre.

Du kan lytte til afsnittet på SpotifyApple eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Kom tættere på menneskerne der former Middelfart

Udover dette afsnit findes der allerede mange afsnit i podcastserien om Middelfarts ildsjæle. Alle de tidligere afsnit fra både sæson et og to ligger allerede tilgængelige på din foretrukne podcastplatform.

I første sæson havde podcasten bl.a. besøg af Tonny og Vagn, der står bag det nybyggede kontorfællesskab The Platform, ægteparret bag Guldkronen og Romkuglekongen Carsten Bak.

Lyt også til det forrige afsnit, hvor borgmester Johannes Lundsfryd Jensen var på besøg i studiet. 

Du kan også læse mere om, hvorfor virksomheder skal benytte sig af podcastmediet som kommunikationsform, og hvordan Wecademy kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts: Skab værdi for dine kunder med en podcast – Wecademy hjælper dig hele vejen.

Middelfart Sparekasse søger privatrådgiver

Kunderne i Middelfart Sparekasser er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen både blandt kunderne og de ansatte i finanssektoren har det bedste image.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har Middefart Sparekasse en ledig plads i deres privatafdeling i hovedsædet i Middelfart.

Din primære opgave at overtage en bestående portefølje af privatkunder, men der er plads til, at du også kan tiltrække nye kunder.

Som deres nye privatkunderådgiver i Middelfart skal du:
  • overtage en portefølje af privatkunder
  • arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • kunne samarbejde – både med kollegerne i afdelingen og med vores specialister inden for bolig, pension og investering samt kollegerne i vores fælles produktionsenhed.

I Middelfart Sparekasse arbejder de ud fra levereglen “Til fælles bedste”. De når deres mål i fællesskab, så du kommer til en arbejdsplads uden individuelle salgsmål, men med høj grad af frihed i hverdagen. De forventer, at du via en stærk forretningssans forstår at omsætte den frihed til forretninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

I Middelfart Privat er de 25 kolleger inkl. dig, og de er en del af Sparekassens hovedsæde med ca. 125 kolleger. Du bliver en del af en afdeling, hvor man brænder for at servicere og rådgive de næsten 15.000 kunder.

Du bliver en del af en sparekasse med samlet set ca. 400 kolleger og 100.000 kunder. De vil fastholde deres position som den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren, så du kommer til en arbejdsplads, hvor de bruger både tid og penge på både faglig og personlig udvikling.

Hvis du har lyst til et inspirerende job på en af landets bedste arbejdspladser, så send dem din ansøgning. Ansøgningsfristen er 12. oktober 2023, men søg gerne så hurtigt som muligt. De indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når de har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Louise Snitkjer på tlf. 30 90 76 32 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.

SØG JOBBET HER.

Brenderup Højskole søger en køkkenassistent-vikar

Hos Brenderup Højskole er de i øjeblikket på udkig efter en vikarierende køkkenassistent.

Brenderup Højskole
Annoncørbetalt Indhold

Der er travlt i køkkenet på Brenderup Højskole, og derfor leder de nu efter en ny medarbejder.

Hvis du har erfaring som køkkenassisten, kan det være, det netop er dig, de mangler.

Hvem er de?

Brenderup Højskole er en moderne globalt orienteret højskole beliggende i Brenderup. Her har de elever fra hele verden, der både deltager på korte og lange kurser. Du kommer derfor til at lave mad til mange forskellige mennesker.

Ansøg

Har du spørgsmål, eller lyder stillingen som noget for dig, så ring til Tina Harboe på telefonnummer: 20 65 74 37.

Hvordan kan vi som lokalsamfund bekæmpe klimaforandringerne?

Klimaforandringerne er en global udfordring, der dog starter i vores egne baghaver. Er vi som lokalsamfund for passive, eller er der faktisk små ændringer, der kan gøre en stor forskel? Denne debat inviterer alle til at komme med deres synspunkter og forslag til lokale klimatiltag.

Klimaforandringer er en presserende realitet, der kalder på handling fra både globale ledere og lokale samfund. I takt med at temperaturen stiger, og vejrmønstre bliver mere uforudsigelige, må vi spørge os selv: Hvad kan vi gøre her i Middelfart for at gøre en forskel?

For mange kan klimakrisen føles overvældende, nærmest for stor til, at individuel eller lokal handling kan have en mærkbar effekt. Men hvis vi tager udgangspunkt i det nære – vores eget lokalsamfund – er der faktisk en række tiltag, vi kan implementere.

For eksempel kunne vi fokusere på bæredygtig transport. Flere cykelstier og bedre offentlig transport kan gøre det lettere at vælge bilen fra og dermed reducere vores kollektive CO2-aftryk.

En anden vinkel kunne være lokal produktion og forbrug af fødevarer. At støtte lokale landmænd og minimere transporten af fødevarer kan også være et skridt i den rigtige retning.

Men for at disse forslag kan blive til virkelighed, er det vigtigt, at vi som borgere engagerer os og deltager i den lokale beslutningstagning. Det kunne være ved at deltage i byrådsmøder, skrive læserbreve eller engagere sig i lokale grønne organisationer.

Så hvad mener du? Er der lokale initiativer, som du synes, vi skal fokusere på? Eller er klimakrisen simpelthen for stor en mundfuld for et enkelt lokalsamfund? Deltag i debatten og lad os finde løsninger sammen.