Skip to main content

Rave Party hos Ungdomshuset Walker

Er I klar til at give den gas og feste løs til fed musik? På lørdag den 7. oktober afholder Ungdomshuset Walker et brag af en rave-fest, og alle byens unge er inviteret med.

Foto: Unsplash

Technorytmerne sætter gang i fest og dans til den helt store guldmedalje, når Ungdomshuset Walker byder indenfor til Rave Party. Deres egen DJ står klar til at levere musik i lange baner for alle unge i alderen 16-25 år.

Du har endda mulighed for at uv-male dit tøj til anledningen til fælles klargøring på torsdag kl. 16.30.

Ses vi til efterårets måske fedeste fest?

Urban Sketching i Strib

På søndag den 8. oktober inviterer Middelfart Billedskole til tegnefællesskabet Urban Sketching i de smukke omgivelser i Strib.

Foto: Pexels

Siden marts har Middelfart Billedskole arrangeret en række spændende tegnearrangementer med fællesskabet Urban Sketching. Konceptet er, at man tegner lige dét, der omgiver en, og derfor besøger gruppen interessante, livlige og smukke steder med masser af motiver at tegne ud fra.

Søndag den 8. september tager Urban Sketchers til Strib, hvor du bl.a. kan lade dig inspirere af naturen i Røjlemose med sort-hvide Gallowaykvæg, de fine fiskerhuse ved standen eller volden ved Gl. Slot.

Mødestedet er bålhytten ved Røjlemose, Søborg Allé 46, kl. 12.00, hvorefter fællesskabet tager ud for at finde inspirerende motiver. Tag tøj på efter vejrforholdene – og hvis du vil ud af stierne i mosen, er det en god idé at medbringe gummistøvler.

Husk også skitseblok, tegnegrej og evt. noget at sidde på – Middelfart Billedskole har dog enkelte reserver, hvis du glemmer. Som sædvanligt er alle velkomne uanset baggrund, alder eller tegneerfaring.

2. oktober 2023

Trafikanter og borgere fejrede Fynske Motorvej

I fredags fejrede transportminister Thomas Danielsen, borgmestre fra Assens, Odense og Middelfart kommuner og lokale borgere, at udbygningen af Fynske Motorvej mellem Ejby og Odense V er færdig. Strækningen hen over Vestfyn er blevet mere sikker for både mennesker og dyr og er til glæde for 80.000 daglige trafikanter, som kommer hurtigere frem. 

Foto: Vejdirektoratet
Pressemeddelelse fra Vejdirektoratet

Udbygningen af de cirka 24 kilometer motorvej på Vestfyn gik i gang i 2019, og her fem år senere er strækningen nu fuldt udbygget med et ekstra spor i hver retning, nye broer, ramper og faunapassager. Dermed er der nu bedre fremkommelighed, og det er mere sikkert at køre på strækningen over Vestfyn.

Færdiggørelsen af det store projekt blev fejret af borgere på samkørselspladsen ved Aarup, hvor transportminister Thomas Danielsen, Søren Steen Andersen, borgmester i Assens Kommune, 1. viceborgmester Andreas Møller i Odense Kommune og Johannes Lundsfryd Jensen, borgmester i Middelfart Kommune, foretog et symbolsk snoreklip på en 2,4 meter lang motorvejskage.

Det tredje spor på den vestfynske motorvej vil gøre en kæmpe forskel for de 80.000 bilister, der hver dag kører på den 24 kilometer lange strækning mellem Middelfart og Odense V. Samtidig er udbygningen sket i respekt for omgivelserne, hvor der er etableret fem faunapassager, plantet en skoleskov med 4.000 træer, fritlagt en å og sået planter, der vil gavne natur og insekter. Alt i alt et rigtig vellykket stykke infrastruktur, der vil binde Danmark endnu bedre sammen i fremtiden, siger transportminister Thomas Danielsen.

Selvom Vejdirektoratet har haft fokus på at minimere generne for både trafikanter og borgere blandt andet ved at inddele projektet i etaper, så kan et projekt af denne kaliber ikke gennemføres uden at genere.

Vejdirektør Jens Holmboe takker tålmodige trafikanter og de mange naboer.

Vi ved godt, at det de sidste par år ikke altid har været lige sjovt at krydse Fyn, fordi man på sin tur er blevet mødt af vejarbejde en eller flere gange på turen. Det har heller ikke altid været sjovt at være nabo til så stort et projekt, fordi vi måske har rodet på jeres grund eller har støjet eller støvet, men det er nu slut. Bortset fra opsætning af nogle støjskærme, så er vi færdige med at være i vejen for trafikanterne og med at støje og genere naboerne, så tusind tak for samarbejdet og tålmodigheden med os. 

Vejdirektør Jens Holmboe takker også entreprenøren M. J. Eriksson for et godt samarbejde, som har gjort, at man er kommet i mål med projektet til tiden og indenfor det afsatte projekt.

Læs mere om projektet.

28. september 2023

Travlhed hos lokalt mediebureau: Kunder hackes som aldrig før

Er du en af dem, der for nyligt har modtaget en mistænkelig besked fra Meta omkring din Facebookprofil eller Facebookside? Eller er dine sociale medier blevet hacket? Så er du langt fra den eneste – og det kan mediebureauet BEST OF Online.dk nikke genkendende til.

Foto: Pexels

Du har måske hørt begreberne to-trins-godkendelse eller to-faktor-godkendelse nævnt i forbindelse med sociale medier, men har du forholdt dig til dem? Meget tyder på, at det kan være en rigtig god idé.

Hos full-service mediebureauet BEST OF Online.dk, der holder til hos The Platform, beskæftiger de sig med alt fra hjemmesider og SEO til annoncering på Google og sociale medier. Og især sidstnævnte har skabt frustrationer hos flere af bureauets kunder.

Et stigende antal har nemlig enten fået deres private Facebookprofil hacket eller deres virksomhedssider. Og specialisterne hos BEST OF Online.dk bliver sat godt og grundigt på overarbejde, når de arbejder for at komme hackerne til livs og genvinde adgang til de mistede sider eller profiler på Facebook.

Det er virkelig svært at få de hackede sider og profiler igen, og flere af vores kunder har mistet tusinder af kroner, når hackerne får adgang til deres annoncekonti. Så vores råd er helt sikkert, at man får opsat så meget sikkerhed som muligt, og at man undgår at trykke på links fra “Meta” eller “Facebook”, medmindre man er 100 % sikker på, at beskeden eller mailen kommer fra den angivne afsender. Og hvis man er i tvivl, skal man endelig tage fat i os – for der er rigtig mange overbevisende hackerbeskeder i omløb lige for tiden, fortæller ejer af mediebureauet BEST OF Online.dk Dorte Søfeldt.

Vigtige tips til at undgå at blive hacket

Er du nervøs for, om din private profil eller virksomhedsside kunne blive hacket? Så læs BEST OF Online.dks bedste sikkerhedstips her:

  1. Stærk adgangskode: Husk at bruge en unik og stærk adgangskode, der kombinerer store og små bogstaver, tal og specialtegn. Undgå lette adgangskoder som “123456” eller “password”, som nemt kan gættes. Og husk at skifte din adgangskode regelmæssigt.
  2. Aktivér to-faktor-godkendelse: Det har aldrig været vigtigere end nu at aktivere to-faktor-godkendelse på din Facebook-konto. Dette giver et ekstra beskyttelseslag ved at kræve, at du indtaster en engangskode, der sendes til din mobiltelefon, udover din adgangskode. Eller at du skal bekræfte hvert login, der foretages på et nyt device.
  3. Pas på phishing-mails og phishing-beskeder: Der er rigtig mange phishing-mails og beskeder fra Meta og Facebook i omløb lige nu. Mange mails og beskeder fortæller, at din virksomhedsside eller annoncekonto lukkes ned, da du ikke har overholdt Facebooksannonceringspolitik. Men fald i ikke fælden, og vær forsigtig med at klikke på links eller åbne vedhæftede filer i mistænkelige e-mails eller beskeder. Spørg endelig en, der kender hackernes metoder, hvis du er i tvivl, eller lad vær at trykke på noget for at være på den sikre side.
  4. Beskyt din computer og mobil: Sørg for, at din computer og mobil altid er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer og antivirussoftware. Brug også kun pålidelige browsere og mobilapps til at få adgang til Facebook.
  5. Vær opmærksom på dine privatlivsindstillinger på din profil: Gennemgå og tilpas dine Facebook-privatlivsindstillinger regelmæssigt. Kontroller, hvem der kan se dine opslag, og vær forsigtig med at dele personlige oplysninger offentligt. Undgå også at acceptere venneanmodninger fra ukendte personer.
Herunder kan du se to eksempler på, hvordan hackernes beskeder eller mails kan se ud.

Horror Drive Thru i Fyns Sommerland

Er du til gys og gru? Så kan det være, at du skal tage en tur i Horrer Drive Thru i Fyns Sommerland.

Foto: Unsplash

Fra den 6.-29. oktober bliver forlystelsesparken for andet år i træk omdannet til en skræmmende horrorpark. I år er temaet “Rædselscirkusset”, der sidste år blev opført i København. Her tog 25.000 besøgende turen gennem den gruvækkende historie, og i år er turen kommet til de fynske adreanalinjunkies og horrorfans.

Du kan se en trailer for årets horor drive thru her.

I mørket vil du således trille igennem skrækscenarier, og hvem ved, hvad eller hvem du støder på undervejs. Hvis du tør, kan du besøge det gamle sommerland i weekenderne i oktober. Det starter op den 6. oktober, og sidste dag er den 29. oktober.

Det koster 499 kr. pr. personbil, og i bilen må man være fem personer.

Du kan købe din billet her og læse meget mere om den uhyggelige oplevelse her.

Julefrokost hos Restaurant Båringskov gl. Badehotel

Igen i år står Restaurant Båringskov gl. Badehotel klar til at holde jeres julefrokost med en lækker julefiskebuffet med udvidet juletema.

Foto: Restaurant Båringskov gl. Badehotel

Hold din firma- eller familiejulefrokost i perfekte rammer, hvor både julestemningen, maden og de hyggelige omgivelser er i centrum.

Menuen består af en lækker julebuffet, der er spækket med alt fra fiskefilet, sild, flæskesteg af skovgris, tarteletter m/høns i asparges og æbleflæsk til fire forskellige former for laks. Til dessert serveres der naturligvis risalamande med kirsebærsovs.

Julefrokosten afholdes den 18. november og 25. november fra kl. 18.00-01.00, og du kan booke bord på deres hjemmeside lige her.

Pris: 400 kr. pr. person.

27. september 2023

Hold årets julefrokost hos Båringskov gl. Badehotel

Igen i år står Restaurant Båringskov gl. Badehotel klar til at holde jeres julefrokost med en lækker julefiskebuffet med udvidet juletema.

Foto: Restaurant Båringskov gl. Badehotel

Hold din firma- eller familiejulefrokost i perfekte rammer, hvor både julestemningen, maden og de hyggelige omgivelser er i centrum.

Menuen består af en lækker julebuffet, der er spækket med alt fra fiskefilet, sild, flæskesteg af skovgris, tarteletter m/høns i asparges og æbleflæsk til fire forskellige former for laks. Til dessert serveres der naturligvis risalamande med kirsebærsovs.

Julefrokosten afholdes den 18. november og 25. november fra kl. 18.00-01.00, og du kan booke bord på deres hjemmeside lige her.

Pris: 400 kr. pr. person.

26. september 2023

Tilfredse købere kommer igen: EDC Middelfarts høje serviceniveau får bolig solgt for anden gang

Når serviceniveauet er i top, så hænger kunderne ved. Det ved de hos EDC Poul Erik Bech i Middelfart, hvor de lige har solgt Havevej 3 for tidligere købere.

Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart

Ejendomsmæglerne hos EDC Middelfart kender efterhånden godt til boligen på Havevej 3 i Middelfart. Den er netop blevet solgt til glade købere, og de nuværende sælgere fandt selv hjemmet gennem EDC.

Det var et bevidst valg, da sælgerne valgte, at det var de samme ejendomsmæglere, der skulle udbyde Havevej 3 igen. Særligt EDC Middelfarts høje serviceniveau var årsagen til, at netop de skulle stå for salget for anden gang.

Sælgerne udtrykker desuden ros for afdelingens professionelle og kompetente fremgangsmåde med masser af information undervejs i processen.

Går du med salgstanker?

Skal EDC Middelfart også sælge din bolig? Så kan du altid kontakte dem for en gratis salgsvurdering på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.

Lige nu og indtil den 8. oktober kan du endda deltage i konkurrencen om en designerstol fra Finn Juhl til en værdi af 18.995 kroner, når du booker en salgstjek hos EDC Poul Erik Bech. Læs mere her.

Koncert med Sahra da Silva

Walker Støtteforening byder alle aldre velkommen til en skøn koncert med danske Sahra da Silva i Ungdomshuset Walker den 25. november.

Foto: Ungdomshuset Walker

Den danske bluesstjerne Sahra da Silva besøger Middelfart og Ungdomshuset Walker med sin fængslende performance og sin kraftfulde stemme. Sangerinden bevæger sig elegant mellem både jazz, blues, soul og americana, og med hendes evne til at sætte musikken i centrum, kan du se frem til en magisk oplevelse.

Koncerten er arrangeret af Walker Støtteforening, og derfor er alle velkommen indenfor – unge såvel som gamle. Med din deltagelse støtter du Ungdomshuset, der til dagligt køres af og for byens unge.

Forbered dig til koncerten allerede nu med Sahra da Silvas fantastiske debutalbum fra 2020, #blueswoman, og hendes nyeste single, Just a bit crazy. Eller læs mere om sangerinden her.

Koncerten starter kl. 20.00 – dørene åbner en time før.

Bestil din billet her.

Vingard optræder med band hos Ungdomshuset Walker

I en alder af 9 år begyndte Vingard at skrive sange. Siden da har hun stået på mere end 300 scener, og nu kan du opleve hende med band i Ungdomshuset Walker.

Foto: Ungdomshuset Walker

Inviter dine venner med, når Vingard optræder hos Ungdomshuset Walker den 3. november fra kl. 20-23. Koncerten er arrangeret af Støtteforeningen for Musik & Ungdomshuset Walker.

Allerede som 15-årig brød hun igennem og brød grænser, da hun skrev både tekst og musik til en tysk biograffilm. Det blev startskuddet til en spirende karriere i Tyskland. Med en overbevisende musikalitet og nerve på scenen sikrede hun sammen med sit band, i sommeren 2021, titlen som Årets Nordjyske Live Band.

I rygsækken har hun flere udsolgte koncerter i Tyskland, på Spot Festival, Nibe Festival og som opvarmning for Lars Lilholt i Skovdalen foran 5000 mennesker.

Hun er desuden aktuel med debutalbummet “In The Long Run”, som har høstet rosende anmeldelse fra både ind- og udland.

Vingard omtales desuden som: “En storyteller der tåler sammenligning med både Chris Stapleton, Dixie Chicks og First Aid Kit”.

Du kan læse mere om, hvad du kan glæde dig til her.