Skip to main content
4. august 2023

Overskuddet fra EDC Middelfart går til gode formål gennem Poul Erik Bech Fonden

Når der er vind i sejlene hos EDC Poul Erik Bech-koncernen, kan det mærkes hos humanitære foreninger og ildsjæle rundt om i landet.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalGruppen
Annoncørbetalt Indhold

I 2015 blev Poul Erik Bech Fonden stiftet, og siden har fonden sørget for, at overskuddet fra Poul Erik Bechs ejendomsmæglerkæde EDC er blevet brugt til gavn for børn og unge over hele landet.

Fonden har til formål at støtte ildsjæle eller foreninger, der arbejder med børn og unge, som trænger til en ekstra hånd i hverdagen. Det kan enten være gennem udflugter og aktiviteter, gennem direkte hjælp med specifikke udfordringer eller ved at hjælpe familier med trange kår.

Hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart har de også haft glæden af at kunne bidrage til en lokal forening gennem fonden. I 2022 var de med til at overrække en donation på 10.000 kroner til Børns Voksenvenner Middelfart; en forening, der sørger for at give udsatte børn og unge et trygt voksent netværk.

Læs mere om Poul Erik Bech Fonden her.

Skal du have solgt din bolig? Så kan du altid booke en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos EDC Middelfart. Kontakt dem på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.