Skip to main content
13. oktober 2022

Restaurant Båringskov gl. Badehotel er Byens Bedste

Årets kåring af Byens Bedste i Middelfart er netop blevet afholdt, og igen i år var der en sejr til det gamle badehotel.

Restaurant Båringskov gl. Badehotel er Byens Bedste
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Årets kåring af Byens Bedste i Middelfart er netop blevet afholdt, og igen i år var der en sejr til det gamle badehotel.

For fjerde gange blev Byens Bedste afholdt på Park Hotel i Middelfart. En festlig aften hvor 250 mennesker var kommet for at hylde områdets kultur-, erhvervs- og byliv.

Som sædvanlig var det læserne af Melfar Posten, der havde stemt på, hvem der skulle løbe med de forskellige priser.

En gammel kending

Der blev uddelt priser for blandt andet Byens Bedste brobygger, iværksætter, håndværker og modebutik.

Da det kom til afsløringen af Byens Bedste spisested, var det et sted, der før har fået æren af netop denne pris. Restaurant Båringskov gl. Badehotel vandt i 2019, 2020 og nu igen i 2022.

De er meget glade for prisen, og de skriver selv på deres Facebook-side:

TAK er kun et fattigt ord – men KÆMPE TAK for opbakningen til vores skønne restaurant. Uden
jer – ingen restaurant.

Vinder endnu en pris

Båringskov gl. Badehotel har desuden modtaget Tripadvisors Travellers’ Choice pris for andet år i træk. Det betyder, at de igen er blandt de bedste 10 % i verden.

Hvert år hylder Tripadvisor restauranter, der konsekvent har udbudt fantastiske oplevelser med en Travellers’ Choice-pris – og i år er restauranten fra Asperup kommet med på listen.

Det er vi utrolig glade og stolte over, og vi kunne ikke have gjort det uden al jeres støtte og helt igennem fantastiske anmeldelser. Så tusind TAK“, fortæller de på deres Facebook-side.

FLERE NYHEDER