Skip to main content
29. september 2022

Rishøj A/S i spidsen for restaurering af station

De gamle stationsbygning i Gelsted skal restaureres, og det er områdets største murerfirma, Rishøj A/S, der har fået opgaven som hovedentreprenør.

Rishøj A/S i spidsen for restaurering af station
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den gamle stationsbygning i Gelsted skal restaureres, og det er områdets største murerfirma, Rishøj A/S, der har fået opgaven som hovedentreprenør.

Murerfirmaet Rishøj A/S har nemlig fået ansvaret for, at bygningen bliver bragt tilbage til dens fortids storhed. Det er ikke nogen lille opgave, der venter.

Historisk renovering

Det bliver en omfattende restaurering, der skal sikre, at stationsbygningen og dens autenticitet bevares for fremtiden. Stationsbygningen skal for eftertiden kunne fortælle historien om jernbanen og stationernes rolle og betydning for Danmark gennem tiderne. Det er Realdania By & Byg, der har købt den gamle stationsbygning, og som har igangsat det store restuationsarbejde. Når projektet står færdigt, er det meningen, at bygningen skal lejes ud til bolig og erhverv.

Dygtighed og erfaring

Det er en stor opgave, men Rishøj A/S er klar som hovedentreprenør til at bringe bygningen sikkert tilbage til sin glans. Det er opgaver som denne, det fynske murerfirma har stor erfaring med.

Med rødder helt tilbage til 1962, har Murerfirmaet Rishøj A/S nemlig mere end 50 års erfaring med at levere murerarbejde af høj kvalitet i og uden for Middelfart Kommune.

Deres 49 dygtige medarbejdere udfører alle typer mureropgaver – der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. De løser opgaver inden for alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser til nye huse samt store entrepriser.

Du kan følge med i deres restaureringsarbejde på stationsbygningen i Gelsted her på deres deres Facebook-side eller på deres hjemmeside.

FLERE NYHEDER