Skip to main content
13. juni 2023

Rishøj har støbt fundamentet til Middelfarts nye dykkerklubhus og maritimcenter

I april blev det første spadestil til Maritimcenter Lillebælt taget. Nu har Rishøj støbt den bærende og vandtætte fundamentsplade.

Rishøj har støbt fundamentet til Middelfarts nye dykkerklubhus og maritimcenter
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I slutningen af april blev det første spadestik til Maritimcenter Lillebælt taget. Nu kan der også sættes flueben ved den bærende og vandtætte fundamentsplade ved Lillebælt, som Rishøj A/S netop har støbt.

For enden af Havnegade, og med en af landets bedste placeringer, finder man Dykkerklubben Marsvinet-Lillebælts klubhus. Klubhuset kan dog dateres tilbage til 1930’erne, og de har i længere tid drømt om et nyt klubhus. Den drøm bliver opfyldt, når Maritimcenter Lillebælt forhåbenligt står klar på Sildemarken til oktober.

Maritimcenteret skal bruges af maritime foreninger, til formidling samt som nyt dykkerklubhus.

Fundamentet et støbt

Rishøj A/S er især kendt som Vestfyns største murerfirma, men de gør sig også i betonarbejde og støbning af fundamenter. Og i den forgangende uge støbte de den bærende og vandtættefundamentsplade til det nye maritimcenter direkte ud til Lillebælt.

Når Rishøj støber et fundament, er det essentielt for dem at vide, om det kan bære den bygning, som skal bygges på det. For at undgå sætningsskader på bygningen, udarbejder de altid en geoteknisk rapport, hvor forholdene analyseres, inden fundamentet kan støbes.

Hvis du mangler assistance til støbning af et fundament, eller til andre betonopgaver, kan Rishøj også hjælpe dig. Giv dem et kald på tlf. 64 49 11 28 for et uforpligtende tilbud på din opgave.

I dronevideoen nedenfor kan du se, hvordan det så ud, da Rishøj A/S knoklede på fundamentspladen.