Skip to main content
25. juni 2024

Sjove aktiviteter for børn og unge i Middelfart Kommune hele sommeren

Lige om lidt venter en lang sommerferie. Middelfart Kommune har sammen med lokale aktører arrangeret en masse sjove aktiviteter, som I kan bruge jeres ferie på!

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Lillebælt Bowling

Lige om lidt venter en dejlig lang sommerferie for skolebørn og studerende. Middelfart Kommune har sørget for at indgå en masse spændende samarbejder med lokale aktører i Middelfart, så I kan fylde sommerferien med en masse sjove og spændende aktiviteter til en god pris!  

Tilbuddene forgår i uge 27 til 32 og er rettet mod unge mennesker. Det eneste krav er, at I skal være bosat i Middelfart Kommune og kun gælder for dem, der er indskrevet i den nuværende 7. klasse til og med 25 år.  

Nedenfor kan I se alle de aktiviteter, I kan fylde sommerferien ud med.

Bridgewalking 

Mærk suset, og vandr over den gamle Lillebæltsbro. Bridgewalking Lillebælt ligger inde med 50 billetter, så skynd dig at sikre din, hvis du vil højt til vejrs. Ring til Vivi på 88 32 58 02 eller til Maria på 88 32 58 04 på hverdage mellem klokken 09.00 og 14.00. Så sender de billetten til dig. 

Sjove spil og aktiviteter hos Lillebælt Bowling

Køb et sommeraktivitetskort fra Lillebælt Bowling til 149 kr. Det giver dig gratis adgang til sjove aktiviteter som bowling, krolfbanen, petanque, bordtennis og pickle ball. Derudover sparer du 25% på mad og drikke. Køb et aktivitetskort i bowlingcentret eller ring på 64 41 29 66 Kortet og kan bruges fra den 15. juni til den 15. august. 

Sejlads i en smakkejolle 

Tilbring to hyggelige timer på vandet i en smakkejolle sammen med dine venner. Jollen stævner ud fra Middelfart Marina og sejles af erfarne smakkesejlere. Man kan kun sejle i uge 27:
Mandag – torsdag kl. 10.00-12.00 og 13.00-15.00
Fredag kl. 10.00-12.00 

Dette tilbud gælder kun personer mellem 6-16 år. Læs mere og tilmeld jer her. 

Besøg Café Kring Chokolade 

Tid til et hyggeligt cafébesøg? Tag dine venner med på den hyggelige Café Kring Chokolade, som tilbyder en kølende iskaffe eller isvaffel til kun 15 kr.  

Vær kreativ på Kreaværk 

Udfold jeres kreativitet i sommerferien på kreaværk, hvor du kan dekorere din egen keramikskål til kun 75 kr. eller lave et fint perlearmbånd til 35 kr. Kig forbi Kreaværk eller book et bord på kreaværk.dk, så du er sikker på at få en plads.

Se en god film i biografen

Se en god film i to af biograferne i Middelfart Kommune til kun 50 kroner!
I Panorama Middelfart kan du vælge mellem alle film i uge 27-32, og i Nørre Åby Bio kan du se Inderst Inde 2 lørdag den 29. eller søndag den 30.juni kl. 14.00. Her får du popcorn med i billetten.
Mød op i biografen tyve minutter før filmstart for at få en billet.

Prøv den populære sport padel

Hvis du har fået lyst til at spille padel, så har du muligheden nu på tre forskellige lokationer. 

Hos Padelcenter Middelfart kan du booke en indendørsbane til helt ned til 25 kr. per person i timen.
Sådan booker du en bane:
Download appen Padel Center Middelfart
Opret en bruger
Brug rabatkoden Ungrabat 

Hos Middelfart Firma og Familie Idræt kan I spille på udendørsbanerne til kun 40 kr. i timen. Tilbuddet gælder mandag-fredag. Book ved henvendelse til mffi@mffi.dk eller 30310572. 

I Båring kan I spille padel på Kærbyvej 2A for 40-60 kr.
Sådan booker I:
Hent MATCHI-appen
Book og gå til betaling
Skriv kampagnekoden UNGSOMMER  

Husk at medbringe dokumentation på, at du er bosat i Middelfart Kommune og er i aldersgruppen, som tilbuddene gælder for. Vær også opmærksom på, at nogle tilbud kan risikere at blive udsolgt.