Skip to main content
7. marts 2023

Skab det perfekte udemiljø til sommeren

HM Gardinbusser tilbyder et bredt udvalg af afskærmning til udendørs brug, der sikrer dig et behageligt udeliv i den varme sommersol.

Skab det perfekte udemiljø til sommeren
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

HM Gardinbusser tilbyder et bredt udvalg af afskærmning til udendørs brug, der sikrer dig et behageligt udeliv i den varme sommersol. 

Når den danske sommer kigger frem, og det dufter af grillmad, friske jordbær og nyslået græs, så er det tid til at søge mod haven eller altanen. Og vil du have mest muligt ud af dit uderum, så er det en god idé at investere i afskærmning, så du altid kan finde læ for sommervinden og skygge for den bagende sol.  

Hos HM Gardinbusser er de eksperter i alt fra gardiner og tæpper til solafskærmning og markiser, og de kan også finde en perfekt løsning til dig. 

De tilbyder afskærmning i form af: 

  • Vandrette markiser til overdækning af terrasser og afskærmning af vinduespartier 
  • Lodrette markiser, der giver læ for vinden 
  • Altanforstykker i forskellige farver, materialer og tætheder 
  • Flotte parasoller 
  • Udvendige rullegardiner  

Både deres overdækkende markiser og parasoller kan fås med LED-lys og varmelamper, så du får mest muligt ud af dit uderum – også på de kølige dage. 

Professionel service  

I over 15 år har HM Gardinbusser kørt ud til kunder i hele landet for at inspirere, rådgive, levere og montere tekstiler til hjemmet, og de har bussen fyldt med lækre og unikke kollektioner, så der også er noget til din stil. Deres sortiment og service er altid af højeste kvalitet, og de skræddersyer deres løsninger, så det passer til dig og dit hjem. 

Tag et kig på deres sortiment på www.hmgardinbusser.dk.