Skip to main content
1. marts 2023

Skab et unikt børneværelse med produkter fra Bolighuset Werenberg

Børnenes værelser skal fyldes med leg, sjov og hygge. Hos Bolighuset Werenberg finder du produkter, der skaber en fantasifuld atmosfære.

Skab et unikt børneværelse med produkter fra Bolighuset Werenberg
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Børnenes værelser skal være fyldt med leg, sjov og hygge. Hos Bolighuset Werenberg har de et smagfuldt udvalg af produkter fra Ferm Living, der både pynter og skaber en fantasifuld atmosfære for de små.

Et barns eget værelse er et sted, hvor han eller hun frit kan udfolde sig, uanset om det gennem vilde eventyr med sværd, kreative sysler eller afslapning med et sjovt brætspil. Kun fantasien sætter grænserne på børneværelset, og med det udgangspunkt har Ferm Living designet en børnekollektion, der skaber rammer for hygge og afslapning, leg og ballade, fantasi og drømmeri.

Kollektionen består af hjemlige og finurlige produkter i naturmaterialer, lækre tekstiler og skønne farver. Find bl.a. dekorative tæpper og opbevaringskurve, unikke lamper, vægpynt og sjovt legetøj.

Produkterne er designet til børneværelser, men med deres lækre og stilrene udtryk kan de også nemt indgå i hjemmets øvrige indretning.