Skip to main content
9. april 2024

Skal du til konfirmation? Du kan nu bestille både roser og værtindegaver hos Bramsen Blomster og Rens

Konfirmationssæsonen er lige rundt om hjørnet. Nu kan du købe en rose, værtindegave eller noget helt tredje hos Bramsen Blomster & Rens.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Bramsen Blomster & Rens er en skøn perle beliggende på Nørregade 15 i Ejby. Her finder du en døgnåben blomsterbutik, men også Middelfart Kommunes eneste renseri.

Hos Bramsen Blomster & Rens hjælper de med fine blomsterkreationer til højtider og festlige anledninger, og konfirmationer er ingen undtagelse.

Den perfekte gave

Med konfirmationssæsonen lige rundt om hjørnet, er det på tide at overveje, hvordan du bedst kan hylde konfirmanden. Hvis du kender en kommende konfirmand, som fortjener en smuk indpakket rose, kan du nemt bestille den hos Bramsen Blomster & Rens for blot 25,- pr. styk. Ønsker du derimod en buket eller en enkelt blomst til konfirmanden, måske endda med en pengegave i, kan dette også arrangeres. Bramsen Blomster & Rens kan også hjælpe med at finde den perfekte gave til værten/værtinden.

Ønsker du yderligere information om Bramsen Blomster & Rens, kan du besøge deres hjemmeside.

Konfirmationsdatoer

Er du i tvivl om datoerne for årets konfirmationer, så har du her en oversigt over konfirmationsdatoerne i de kirker, der ligger nærmest Ejby:

Indslev Kirke 28. april

Brenderup Kirke 27. april

Gelsted Kirke 28. april

Harndrup Kirke 5. maj

Fjelsted Kirke 5. maj

Husby Kirke 21. april

Udby Kirke 14. april

Føns Kirke 14. april

Nørre Aaby Kirke 27. + 28. april