Skip to main content
14. oktober 2024

Smagfuld efterårsferie: Over 75.000 solgte billetter til denne uges Dining Week

Dining Week er i gang, og med over 250 forskellige restauranter på landsplan og mere end 75.000 solgte billetter, er der lagt op til en festlig uge fuld af kulinariske oplevelser.

Af: Dining Week | Foto: Dining Week
Pressemeddelelse

De første 14 restauranter har allerede meldt udsolgt, og billetsalget går hurtigt – men heldigvis er der stadig masser af lækre menuer at vælge imellem.

Fra den 11. til den 20. oktober har madentusiaster mulighed for at opleve noget af det bedste inden for dansk gastronomi, hvor over 150 unikke 3-retters menuer, 75 sæsonbetonede 5-retters serveringer og eksklusive tastingmenuer venter på gæsterne.

Rekordår

Festivalen slår i år alle rekorder og har aldrig før haft så mange deltagende restauranter spredt ud over hele landet.

Det er kun fjerde gang, vi afholder Dining Week i uge 42 i dette format, men det imponerende antal tilmeldte restauranter og solgte billetter viser tydeligt, at festivalen i efterårsferien er kommet for at blive og at gæsterne har taget den til sig med åbne arme. Vi er stolte af at kunne samle så mange mennesker om gode måltider på tværs af sæsonerne, siger stifter af Dining Week, Bjørn Beyer.

Noget for enhver smag

På Fyn lokker blandt andre restauranter som Amaro, Hotel Knudsens Gaard, Remisen, Restaurant Mast, I Pupi Siciliani, Rivalen, Bordeaux og Restaurant Mam.

Festivalen, der begyndte i 2011, er i dag Nordens største restaurantfestival og samler tusinder af madelskere til en uge med fejring af dansk gastronomi.

Du kan læse mere om madfestivalen her, hvor du også kan få et overblik alle de tilmeldte restauranter samt købe en billet.