Skip to main content
11. juli 2023

Solgt på 14 dage: flere var interesserede i byhus hos EDC Middelfart

Mange står på spring for at få ét af de charmerende byhuse i Middelfarts gamle bydel som deres næste hjem. Det mærkede EDC Middelfart, der solgte et eksemplar på bare to uger.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Knorregade er kendetegnet ved sine små kulørte huse, der snor sig på rad og række ned mod Middelfart Kirke og havnen. Der er ikke mange skridt til en panoramaudsigt over Lillebælt og de to broer, og gågadens liv summer næsten lige rundt om hjørnet.

Er du solgt? Så er du ikke den eneste. For nyligt havde EDC Middelfart Knorregade 18 til salg, som udover den fantastiske placering udmærker sig med et hyggeligt, lyst og velholdt indre med plads til singlen eller parret. Og netop af den grund stod ’Til salg’-skiltet ikke længe foran hoveddøren.

Bare 14 dage efter, at adressen dukkede op på nettet, blev den markeret som solgt. EDC Poul Erik Bechs afdeling i Middelfart havde flere interesserede, men én køber løb af med sejren og erhvervede sig Knorregade 18 til udbudsprisen.

Se lidt af boligen i galleriet under artiklen.

Effektivt køberkartotek

Så hvis du har et lignende hus, og du går med salgstanker, har de hos EDC i Middelfart et effektivt køberkartotek klar. Det kan endda være, at de allerede har en køber til dit hus.

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech – Middelfart desuden adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de bringer i spil, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de tiltrække lokale købere såvel som købere fra storbyerne og udlandet.

Du kan altid kontakte dem for at høre mere om deres køberkartotek eller for at få en gratis salgsvurdering af din bolig på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.