Skip to main content
28. juli 2023

Solgte deres hus og fandt dem et nyt: EDC Middelfart hjælper dig både som køber og sælger

En kunde fik nemt styr på sin boligsituation, da EDC Middelfart først sørgerede for at sælge kundens bolig, hvorefter de fandt vedkommende et nyt hjem.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Selvom ejendomsmæglerne hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart primært er til for at sælge boliger, så sørger de også godt for køberne. Det beviste de i en boligsag for nyligt, hvor de fik solgt rækkehuset på Industrivej 4 uden annoncering til en kunde, de forinden havde solgt en bolig for.

Med deres køberkartotek gør EDC Middelfart løbende interesserede købere opmærksomme på skuffesager og nye boliger på markedet, som kartoteket dermed kan få fingrene i før alle andre. Derfor står de allerede med en del potentielle købere på hånden, når de skal sælge en bolig.

Landsdækkende køberkartotek

Som Danmarks største ejendomsmæglerkæde har EDC Poul Erik Bech Middelfart desuden adgang til et landsdækkende køberkartotek, som de kan trække på, når de skal sælge både store og små boliger. Dermed kan de både tiltrække købere fra storbyerne og fra udlandet, som har set det skønne ved Middelfart.

Du kan altid kontakte dem for at høre mere om deres køberkartotek eller for at få en gratis salgsvurdering af din bolig på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.