Skip to main content
10. juli 2024

Sommeraktivitet: Prøv kræfter med beachvolley – torsdage i juli

Sving forbi sandbanen ved Café Razz Middelfart torsdage i juli fra kl. 15.00 – 16.30, hvor Middelfart Volleyball Klub står klar til at introducere dig til beachvolley. Lær de grundlæggende volley-teknikker, og vær med til at spille kamp. Alle er velkomne og det er gratis at være med!

Af: Josefine Lilja | Foto: Pixabay

Igen i år står Middelfart Volleyball Klub klar på banen ved Café Razz til torsdags-beachvolley. Torsdage i juli måned kan du fra kl. 15.00-16.30 komme forbi og prøve kræfter med beachvolleyball.

De friske ungdomstrænere fra Middelfart Volleyball Klub er klar til at lære dig spillereglerne, give dig fif til korrekte volleyslag og spille kamp.

Alle kan være med, uanset niveau. Deltagelse er gratis, så sving forbi og vær med.

Arrangementet er en del af Middelfart Sommerby og afholdes alle torsdage i juli fra kl. 15.00 – 16.30. Der spilles på banen ved Café Razz.

Middelfart Volleyball Klub

Volleyball er teamsport med seks spillere på hvert hold. Holdene kæmper om at få bolden over et net og ned på modstanderholdets banehalvdel.

I Middelfart Volley Klub er det muligt at spille på forskellige niveauer. Der er både elitehold, seniorhold og ungdomshold.

Spillet er både sjovt og udfordrende. Bliver du bidt af beachvolley, kan det være, du skal prøve kræfter med “almindelig” volley.

Tjek Middelfart Volleyball Klubs hjemmeside og find hold og træningstider. Eller hiv fat i en af ungdomstrænerne til beachvolley-arrangementerne og få en snak om dine muligheder!