Skip to main content
9. juni 2023

Sommerudsalg: få Bogen om Allergi til halv pris

Spar 50% på den populære ”Bogen om Allergi”, der samler alle allergi- og overfølsomhedstyper og giver råd til forebyggelse.

Sommerudsalg: få Bogen om Allergi til halv pris
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Spar 50% på den populære ”Bogen om Allergi”, der samler alle allergi- og overfølsomhedstyper og giver råd til forebyggelse – og til hvordan du bedst mindsker symptomerne i hverdagen.

Hvis du, dit barn eller en anden i din familie har allergi, astma eller eksem – eller en anden type overfølsomhedssygdom – så er dette gode tilbud fra TekstXpressen måske noget for dig. Lige nu kan du nemlig få deres værk ”Bogen om Allergi” til halv pris.

Om alle typer af allergi

Der er tale om en opslagsbog, skrevet i helt almindeligt hverdagssprog, som giver dig svar på næsten alle spørgsmål om alle typer allergi – fokus er især på, hvordan du bedst forebygger både sygdommen og symptomerne, når allergien har ramt. Og det uanset om symptomerne er udløst af pollen, fødevarer, dyr, husstøvmider, skimmelsvampe, parfume, kemikalier/medicin, metaller, latex eller bi og hveps.

Bogen er på 296 sider og er skrevet af forfatter og journalist Joan Grønning fra Middelfart sammen med 10 førende danske allergilæger.

Fokus på særlige situationer

Bogen om Allergi indeholder desuden kapitler med fokus på særlige perioder – f.eks. ferie, stress, job og uddannelse, indeklima og højtider. Ved du f.eks., hvordan du bedst forbereder din ferie, så din allergi ikke ødelægger vigtige feriedage?

Bogen gennemgår også forskellige former for alternativ behandling og deres virkning på allergi, astma og eksem.

Altså kort og godt; hvordan undgår jeg, at jeg og mine børn får allergi – og hvad gør jeg for at mindske symptomer på allerede opstået allergi.

Sådan bestiller du

”Bogen om Allergi” fås både som trykt bog og som e-bog (pdf). Med den helt særlige sommerrabat koster den 100 kr. + porto, og du bestiller den på post@tekstxpressen.dk. Vil du spare portoen, kan du selv afhente bogen hos forlaget i Middelfart eller i Strib.

LÆS OGSÅ: Vores ugentlige allergitips her på siden, f.eks. Ugens allergitip: Tro ikke på myter om allergi overfor dyr eller Ugens allergitip: Mindsk reaktionerne fra din pollenallergi med disse råd