Skip to main content
12. februar 2024

Spændende nyt hos Nordfyns Bank Middelfart

Der sker ting og sager i bygningen på Østergade 40, hvor Nordfyns Bank Middelfart huserer. Lokale håndværkere har netop påbegyndt den sidste del af renoveringen af bankens bygning, der dermed snart står klar til nye lejere.

Af: Viktor Bork | Foto: Nordfyns Bank

Hvis du har gået forbi Nordfyns Bank Middelfart på Østergade 40 i bymidten det seneste stykke tid, så vil du måske have opdaget, at lokale håndværkere har haft travlt i bygningen.

De har i denne omgang dog ikke haft travlt med at modtage personlig rådgivning – omend det står øverst på dagsordenen hos den lokale bank – men i stedet med at renovere den fine bygning, så den om inden længe står klar til nye lejere.

Nye lejere og andre spændende nyheder

Når Nordfyns Bank i Middelfart siger farvel og tak for denne gang til de lokale håndværker, byder de nemlig også velkommen til en række nye lejere, der i løbet af foråret flytter ind på bygningens 1. sal.

Det er dog ikke kun den lokale bank og bygningen, der bliver rigere med denne indflytning, da der samtidig også skabes en håndfuld nye lokale arbejdspladser og yderligere liv i bymidten.

Dette er dog ikke de eneste spændende nyheder fra banken, der det seneste stykke tid har fået monteret solceller på taget af deres bygning samt fået en gammel kollega med tilbage på holdet i form af Vibeke Marxen, der igen er at finde i filialen.