Skip to main content
15. april 2024

Spar op til 60% på vand- og energiforbruget med et nyt brusesystem fra Nytofte VVS

Nytofte VVS har fået et nyt brusesystem fra Oras, der kan sparre dig op til 60% på dit vand- og energiforbrug sammenlignet med traditionelle termostater.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Siden energikrisens indtog i 2022 er danskerne blevet mere opmærksomme på deres energiforbrug for at holde regningerne nede.

Denne tendens gælder ikke mindst også vandforbruget, hvor brusebadet er et af de områder, hvor danskerne forbruger store mængder vand og energi.

Nu behøver du dog ikke længere gå på kompromis med kvaliteten af dit brusebad, da Nytofte VVS har fået et nyt brusesystem fra Oras, der kan spare på forbruget uden, at du behøver gå ned på komforten og kvaliteten af dit brusebad.

Høj komfort – lavt forbrug

Nova Rain brusesystemet fra Oras er designet til at give en luksuriøs badeoplevelse uden, at du skal gå på kompromis med den gode oplevelse under bruseren.

Med brusesystemet behøver du dog heller ikke gå på kompromis med vand- og energiregningen, da det termostatstyrede blandingsbatteri kan spare dig op til 60% på dit vand- og energiforbrug sammenlignet med traditionelle termostater.

Skal du have hjælp til installation?

Udover at du med brusesystemet fremover ikke længere behøver tænke på regningen, når du tager et bad, så bliver rengøringen også nemmere.

Brusesystemet har nemlig to brusehoveder, der begge har anti-kalk teknologi.

Hvis du har spørgsmål til produktet eller ønsker at få det installeret, står Nytofte VVS klar til at hjælpe. Systemet kan højdejusteres, så det er muligt at montere det i dine allerede eksisterende borehuller.

Du kan læse mere og finde kontaktinformation på din lokale VVS’er på deres hjemmeside.